Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

bakeero 

všechny recenze uživatele

"Ne Van. Stan." Kdyby mi bylo 13 a bylo to před 10 lety tak by mě to možná i trochu bavilo. Respektive by mě bavilo koukání na Pocahontas Revival a zdravotní sestřičku. Dneska už se polonahý krasotinky vyskytujou na netu v počtu větším než obrovském, takže mi trochu uniká účel vzniku tohoto filmu, protože vtipný to rozhodně není a navíc je to k smrti nudný. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude pouze tuctová parodie plný klasických vtipů, ale není tomu tak. Je to horší. Příšerní herci, kromě Leslieho. Jediné na co se dá v tom filmu koukat jsou obří prsa Diory Baird a to se mi zdá dost málo. Nevím, proč si vždy myslím, že když si pustím takovýto film, že mě nadchne podobně jako Scary movie. Jedna z nejhorších parodií. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější parodie v celých dějinách nízkorozpočtových komedií. Jsem docela vděčný, že jsem v čase, kdy jsem sledoval právě tenhle film, ještě neznal Shameless, protože bych se dodnes plácal do hlavy, co v takovéhle 'filmařské' patlanině dělá Steve Howey. Nu, pro Leslieho Nielsena jsem ochotný vidět všechna díla, kde si třeba střihnul i jen rychle vyšuměné cameo. ()

Rob318 

všechny recenze uživatele

Mám rád parodii, ale co bylo sakra tohle.Parodie na parodii?Já se vážně snažil tomu dát šanci a snad i polohlasně fandil abych se alesponˇ jednou zasmál a...nepovedlo se.To co jinde funguje je tady dotaženo do trapnosti.A chudák Leslie tenkrát asi přetáhl účet u plynárny,že tohle vzal.Ach jo občas bych měl poslechnout instinkt.. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi parodie na hororové snímky, že? Dobrý no, tak jsme se zasmáli a můžeme pokračovat dáll! To snad i „umělci“ jako Jason Friedberg s Aronem Seltzerem mají více invence než ti, kteří se podepsali pod tohle. Ti alespoň střílejí jeden trapný gag za druhým, až se jim na dvacátýšestý pokus jeden zadaří…..ale tady?!?! Úplná rezignace…..jeden průjmový vtípek (ten nikdy nesmí chybět), pak vyskočí Pinhead s šipkami v hlavě, ha ha ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho a budeme končit. Je mi líto „krále parodie“ Leslieho Nielsena, který se na sklonku života nechal ukecat k něčemu takovému. Je mi líto Steva Howeyho, které ho jsem měl celkem rád v Deníku zasloužilé matky. A je mi líto předností Diory Baird, kterým bych a rád našel jiné uplatnění. Mimochodem, výbavička Diory Baird je asi to jediné, co budu mít ještě za týden v hlavě z komedie lomeno horor Stan Helsing. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama