Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ ŘADA: Paráda, má to tu správnou míru zábavnosti, díky které odpustíte i drobné lapsy ve scénáři. Postavy jsou sympatičtí sviňáci a schopnosti jsou tak správně omezené, že s nimi často mají víc problémů než užitku, to záporáci (kolik tomu děcku bylo?) jsou až nečekaně správní a slušní. Krví se nešetří, pro fuck se nejde daleko a parádní soundtrack. Sem s dalšími díly. Ještě poděkování jedné speciální osobě, která mi tuhle pecku doporučila... Jsi nejlepší. ;-) DRUHÁ ŘADA: Výborně navazuje na slibně rozjetou jedničku. Příběhy se komplikují a zvraty berou dech. Jen tak dál. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mohli bychom prosím přestat zabíjet naše vedoucí?!" ___________ Geniální černá komedie která satiricky dekonstruuje klasická klišé superhrdinského žánru. Boží žánrovka a dnes již kultovní záležitost, ke které se rád nostalgicky vracím. První dvě řady v nichž exceluje (doslova) nesmrtelný Robert Sheehan řady nemaj chybu, zbytek je kvalitativní sešup dolů. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Britský humor mám ráda, ale bože, proč vždycky obsazují tak ošklivé herce? Asi proto, abychom si tu lůzry oblíbily :D Tahle parta je neskutečně rozdílná, ale dokonale k sobě patří! Proto seriál jde tak rychle ke dnu, když se rozpadá.. Nathan byl pičus, který mě svými kecy tak neskutečně sral a proto mě to tak bavilo :) První dvě série super.. Ale došlo mi to až po tom, co Nathan odešel a definitivně to šlo do háje.. Třetí série slušná, čtvrtá stojí za hovno a na pátou se odmítám dívat, abych hodnocení z původních čtyř hvězd nesundala ještě víc.. Simon nejlepší vývoj postavy ever :) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další skvělý seriál, kterému jsem propadl. Každá postava je dokonalá, jak vizáží, tak chováním. Díky bouřce každý z nich získal schopnost, tu po které asi nejvíce toužil. Kellyin přízvuk je výborný. Hlášky Nathana výborné. Každý díl mě nutil podívat se ihned na další. Hlavně na konci upoutávka na další díl. První série mě absolutně vtáhla do děje. Tohle se mnou žádný seriál nedělal už pěkně dlouho. Druhá série byla stejně našlapaná jako první. Plno zvratů a nečekaných událostí. Tohle je seriál, který můžu doporučit. (2.série dokoukána 4.8.2011) Třetí série byla plná skvělých událostí, sice tam nebyla moc dějová linie, ale to mi zas až tak nevadilo. Opět skvělá řada. Nováček Rudy dobře nahradil Nathana a už mi tam ani moc nechybí. Rozhodně lepší v originálním znění. Poslední dvě série nejsou tak "cool" jako předešlé, ale nakonec jsem si i tuhle partičku oblíbil, bylo tam také několik supr myšlenek a je škoda, že už je konec. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Teda musím uznat, že tenhle seriál je dost o hovně. Každou chvíli se to odehrává někde jinde a téměř v každém druhém díle, je tam někdo jiny s nějakými schopnostmi. Do toho halda perverzních keců. Velké plus co to má, je alespoň to, že to diváka nutí dívat se až do konce. K zahození to není a občas jsem se těm hlodům zasmál. Tak těch 70% úspěchu to dá. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • V průběhu seriálu jsou vidět Rudyho (Joseph Gilgun) rozličná tetování, včetně nápisu LOL. Tohle tetování se do detailního záběru kamer dostalo už v seriálu This Is England '88 (od r. 2011), kde Joseph Gilgun hraje postavu Woodyho a toto tetování vyjadřuje Woodyho lásku k postavě s přezdívkou Lol (Vicky McClure). (Helo)
  • Seriál se měl původně odehrávat ve velkém obchodním centru, kde každá z hlavních postav měla pracovat o sobotách v jiném obchodě. (cihlenka)
  • Londýnskou čtvrť Thamesmead, kde se seriál odehrává, využil rovněž Stanley Kubrick pro slavné scény ve snímku Mechanický pomeranč (1971). Mnoho interiérů se pak natáčelo v kampusu Brunel University nebo v blízkosti jezera Southmere. (ČSFD)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama