Reklama

Reklama

Zázraky života

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2010–2012), 22 h 57 min (Minutáž: 45–52 min)

Hudba:

Džian Baban

Hrají:

Veronika Freimanová, Tatiana Dyková, Jiří Ornest, Jana Plodková, Roman Zach, Igor Chmela, Petra Špalková, Klára Melíšková, Jiří Hána, Jana Krausová, Jaroslav Plesl, Eva Leinweberová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Mít, či nemít dítě je vážné rozhodnutí. Schopnost je skutečně počít je ale dnes stále palčivějším problémem. Příchod dítěte odjakživa symbolizuje naději a právě ta nebude chybět v novém původním televizním seriálu Televize Prima. Zázraky života vyprávějí příběhy personálu i pacientů soukromého rodinného zařízení asistované reprodukce Centrum Život. Každý den tu svádí boj o vznik nového lidského života její majitel a zakladatel prof. MUDr. Petr Diamant (Jiří Ornest). Odhodlaně mu v tom pomáhá jeho dcera, vynikající lékařka Eliška (Jana Plodková). Profesorovou pravou rukou je embryolog RNDr. David Salač (Roman Zach) a gynekolog MUDr. Marek Tichý (Igor Chmela). Žádná operace by se v Centru Život neobešla bez anestezioložky MUDr. Vlasty Klímové (Veronika Freimanová). V prostředí plném naděje i bolesti prožívají lékařské kapacity lásky i osobní tragédie a při tom soustředěně pomáhají ostatním lidem k naplnění smyslu jejich života. Nemocniční personál, doktoři a jejich pacienti, ti všichni přinášejí atraktivní náměty pro moderní vztahový seriál z prostředí soukromého zdravotnického zařízení, kde jsou si lidé blíž… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (58)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Zázrak je že jsem to vůbec nakonec dokoukal:-)! Strašné ve všech směrech.. Navíc, koukám co herec, to jméno a v oblasti filmu skutečně pojem, včetně ordinačního přeběhlíka Zacha, zde emryologa:-) Začalo se na cca 10 jménech, až poběží seriál dlouhé roky, jak je u nás dobrým zvykem, tak ji zde bude nejméně 300:-)! Komentář zde jako pátý v pořadí...ps: Když už i moje matka, velká fanynka růžovky, prohlásila, no nebudu radši sprostej, tak natom přeci jen něco bude:-) ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Už úplně první scéna 1.dílu byla tak zoufale strašná, že jsem ztratil i ty poslední iluze, které jsem snad měl. Od Papouškové jsem po Pojišťovně štěstí nic nečekal, ale doufal jsem, že se za ty roky už naučila aspoň základní řemeslo. No, nenaučila se nic. Dialogy jsou fádní, nenápadité, místy přitroublé a nechtěně směšné. Herci jsou většinou strašní, oni nehrají, ale jen deklamují naučené věty a jsou duchem úplně jinde (asi přemýšlejí, za co utratí honorář). Netuším, proč si účinkováním v tomhle paskvilu kazí pověst takoví herci, jako Vilhelmová, Ornest, Freimanová. Plodková mě zklamala, od držitelky Českého lva bych čekal lepší práci. Ale je fakt, že ty hrozné dialogy se ctí odříkat asi nejde. Prostředí asistované reprodukce je sice zajímavé, ale nevím, co z něj chtějí vytěžit, řekl bych, že tam se moc zápletek nenabízí. ()

Reklama

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje naprosto mizivé množství seriálů, kterým jsem ochoten napálit odpad! již po pěti minutách sledování. A zázraky skutečně jedním z nich jsou. Když už se Prima degradovala na dobírání zbytků po Nově (rozuměj - sebrat scénáristky první Ordinace, které poté začnou recyklovat ten stejný nápad pro jinou televizi), tak to aspoň nemá dělat tak okatě. Na tohle nemám žaludek... ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, kolik je tady odpadů... Víte, kdyby takové seriály nebyly sledovány, tak by nevznikaly další a další příběhy na pokračování... Jenže lidé koukají, veřejně hlásí "to jsou mi hovadiny" a večer si pouští další díly a seriály se točí proto dál a dál... Zkrátka nevěřím, že třeba s tímto seriálem je to opravdu tak špatné, že zaslouží jen 13 procent. Osobně si myslím, že tento kousek byl natočen kvalitně - otevřel choulostivé téma, do toho nějaké zápletky rodinné i ve vztahu, moderní prostředí, špetka humoru... Co jiného od takové seriálu čekáte? Já opravdu jen tohle, proto jsem spokojena. Nicméně se mi líbí komentáře frajírků, kteří se "vydrželi" koukat na celých 13 dílů a hlásají do světa co to bylo za příšernost...Very funny... ()

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

To snad néééééééééééé.... Další radoby seriál, který je zaměřen jen na jednu skupinku diváku. Na takovou, která žere takové "díla" jako je Ordinace v růžové zahradě, VKV a jiné. Seriál, který opět nahlíží do oblíbeného nemocničního/zdravotnického prostředí. Nevím co to je za módu... Na Nemocnici na kraji města nemá nic. Hlavní je, že to je děs. Přiznávám, že jsem neviděl ani jeden díl celý, ale čtvrt hodinka mi stačila. Příšerné oblečky, příšerné herecké výkony a děj podobný těm, které ona skupinka diváku zná snad už stokrát ohraný. Tvůrci, dejte pokoj a přijděte, prosím, už konečně s něčím revolučním a originálním! ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama