Reklama

Reklama

Její babičce diagnostikovali stařeckou demenci, a tak musí skatebordistka Carrie opustit ulice velkoměsta a přestěhovat se ke svému otci Hankovi na koňský ranč ve Wyomingu. Carrie si se svým skateboardem bez jediného metru betonu nebo rampy připadá osamělá a je odhodlaná udělat cokoli, aby se mohla vrátit zpět do města. Mezitím se však na ranči spřátelí s divokým koněm jménem Flicka, uhlově černou klisnou mustanga, která je stejně zatvrzelá a svobodomyslná jako ona. Mezi těmi dvěma se vyvine výjimečné pouto a Carrie brzy otevře své srdce nejen svému otci, ale i místnímu pohlednému mladíkovi. Jenže pak Flicku odvezou pryč a její život je v ohrožení, Carrie je však rozhodnutá ji zachránit a přivést domů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

Aileena 

všechny recenze uživatele

Možná mám "výhodu", že jsem neviděla jedničku a tudíž nemůžu srovnávat... Když vezmu jako cílovou skupinu dospívající dívenky milující koně, tak na to docela šlo koukat. Nepřekvapilo, výrazně nezklamalo - v podstatě splnilo očekávání. Pěkná zvířata, krásný exteriér - do toho se dnes filmařům moc nechce, tak proč neocenit snahu... ;-) ()

Ladull 

všechny recenze uživatele

Myslím, že srovnávat dvojka s jedničkou nejde. Ani mi to nijak moc nepřišlo jako pokračování... Některé části mi přišly tak trochu přitažené za vlasy. I když to bylo hodně jednoduché, hezky se na to dívalo. S koňmi si tentokrát poradili nějak lépe. Jezdecké scény a vůbec všechny scény s koňmi už nebyly tak strašně nesmyslné jako v díle 1. Když se na to člověk tak celkově podívá, je to vlastně film téměř o ničem, nebylo tam tolik napjatých scén jako v jedničce, ale i tak se mi to líbilo. A možná i o něco málo víc, než první díl. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat. Podobné filmy nevyhledávám, ale v televizi nic jiného nedávali. Řekl bych, že tenhle film by asi nejvíce potěšil milovníka koní(kterých tam bylo víc než dost), nebo náctiletou puberťačku. Ani jedno z toho nejsem takže jsem si film asi patřičně nevychutnal. Každopádně jako film to není nudné, děj pěkně odsejpá, není to jako většina podobných filmů stupidní. Prostě, co si více přát. K dokonalosti to má ale stejně daleko. takže za 3 hvězdy.. A asi bych si to teď nějaký čas znova nepustil.. ()

Evinkanka 

všechny recenze uživatele

Na první díl nic nemá. Flicka je prostě Flicka, ale i přesto to bylo fajn shlédnout si krásnou krajinu jako z pohádky a přenádherní koně, a já jako zastánce tohodle , už jen díky tomu hodnotím tak jak hodnotím. Ani mi nevadilo, že bylo do toho zapojeno i trochu té lásky. Čekala jsem o hodně víc, neměla jsem husinu jak u prvního dílu, ale nakonec to beru jako dobrý film, i přes všechno. :) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Skejťačka jezdkyní. Ukrutně moc městská holka odjede někam do banánie, aby zažila pohádku banální jak banán. Krásné záběry na stádo i mustangy, i když jeho bleskové znovuzdivočení mi bylo kapku podezřelé. Ale on je ten koník i v zajetí adept na Nobelovku. Zato při rodinných scénách v pozlátkovém rámečku, ověnčeném umělými kytičkami jsem měla pocit, jako by mi někdo nalil ovesnou kaši do bot. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně po příjezdu z projížďky do města, kdy Carrie (Tammin Sursok) vyvádí Flicku ven ze stáje, je možné si všimnout, že jde o hřebce. (Alatiel)

Reklama

Reklama