Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud nedošlo na finále v UFC, převládala u mě benevolence. Jenže pak ta vlna motivů nevzdávání se, inspirování a kráčení za snem hráz shovívavosti protrhnula a vzala sebou i dosavadní tendence k sebeshazování (už jen chybělo, aby křesťany z P.O.D. vystřídalo Caffertyho Hearts on Fire). Muckání Salmy Hayek přes pletivo klece? Nereálné. Po těch třech kolech by měl rty jak Vémola, co přešel z chovu tygrů na včely.. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Nudný film plný klišé, kde opět naprostý outsider zázrakem porazí nepřekonatelného protivníka, navíc již ve stavu, kdy se sotva drží na nohou a motá se mu hlava. Nic z toho mu však nemůže zabránit, aby takřka nedotčeného soupeře vyřídil během několika ran, kdežto on sám jich ustojí 10x tolik. Holt další tupá komedie, kde spíše než o vtipné chvilky není nouze o ty trapné či nechutné. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)

Reklama

Reklama