Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ono to není o nic méně (po stránce choreografie a nasnímání) než standardní sportovní film. A stejně tak, jako většina sportovních filmů se nevyhýbá klišé. Jenže tady je navíc slušná dávka humoru. A pokud se zamyslíte, najdete hromadu sportovních dramat, které jsou stejně neobjevné, ale berou se navíc hrozně vážně (a přesto jsou některá opěvovaná). Z mého pohledu funguje Profesor v ringu v obou rovinách - komediální i sportovní (Kevin James v ringu válí). A ta trocha patosu v závěru? To se prostě dalo čekat. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsem tomu dal 80%. Né, nedostal jsem ´gilotinu´ od Kena Dietricha a jsem zcela při vědomí a zdráv. Jasně, je to plný klišoidních, stokrát viděných a podobně prezentovaných scén. Proč tedy takové hodnocení?? Protože Kevin James je hovado, vtipnej, přirozenej, uvěřitelnej a i bojové sekvence zvládnul dobře. Protože Salma Hayek vypadá ve 46! letech nehorázně! Protože jsem si po skončení okamžitě začal na youtube hledat všechny songy z filmu, který byly skvělý. Protože jsem si závěrečnej souboj pustil hned dvakrát za sebou. Protože pařím na ps3 MMA a světem bojových sportů žiju. A protože mám prostě po shlédnutí mnohem lepší náladu. A takových filmů si cením a je mi úplně šumák, jak moc klišovitě vypadají. Doporučuju jednoznačně! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Samosřejmě film plnej klišé,scén ,který jsme viděli už stokrát jinak.Navíc s ironickym úšklebkem sledujete Jamese,jak se vrhne do ringu,a po krátký době vyřídí mistra.To je trochu pitomý,na to je potřeba dlouhýho tréninku.Ale pokud dokážete filmu tyhle boty odpustit,tak film je docela zábavnej,a překvapivě dobře funguje.50%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ SI VEZMETE VŠECHNO TO ODHODLÁNÍ, OBĚTI A RIZIKA, KTERÁ PRO TY DĚTI PODSTOUPIL,….TEN CHLAP JE HRDINA!“..... /// Komedie o nemehlu v ringu asi pobaví všechny, který baví čumět na nemehla v ringu. Na druhou stranu – každej začátek je těžkej, tak proč by nemohl bejt pojatej - tak nějak vodlehčeně, třeba i vtipně. Konec konců, nikdo nečeká, že Kevin James bude Tom Hardy. Škoda je, že to mezi ním a Salmou ,,nejiskří“ a 2x škoda, že fór, kterej nevyjde, je spíš trapnej (pičo dortová bitva, to bylo…aha…). Tady nejde o frajeřinky v ringu, ale o inspiraci dětí, sledujících totální odhodlání tváří v tvář nepřekonatelné překážce! Takže podoba s Warriorem čistě (?) náhodná (?), páč třeba ten závěr je vlastně spíš z muzikálu. Ze střední. Není třeba se v tom pitvat – něco se povedlo, něco míň a co mě nezabije, to vás posílí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V Sousedský hlídce se málo bojovalo v ringu. 2.) Nevím, jaká že to dneska frčí v MMA muzika. (že by tip na soundtrack?) 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama