Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Hodnotím na pomery web seriálu. Tých mien, čo sem dostali, to som teda nečakal. Keby s týmto vznikol celý film, tak je to báseň - Cary-Hiroyuki Tagawa, Michael Jai White, Darren Shahlavi, Ian Anthony Dale, Mark Dacascos a kopa ďalších fighterov, síce pre bežného diváka menej známych, ale zato znalých riadnych bojových schopností. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě mě mnohem víc bavily ty řeči o souboji, než samotný souboje, které nejsou rozhodně špatné, ale na Mortal Kombat poněkud realistické a nudné. Je na nich prostě vidět malý rozpočet, a ani herci nejsou očividně moc pohybově zdatní. To je pak jak nebe a dudy, když v posledním díle cvičí Dacascos, který se jako jediný nemusí spoléhat na zručného kameramana. Jako ukázka toho, kam mohl Mortal Kombat jít, je to určitě zajímavá odbočka. Tancharoen v jistých směrech talent předvedl a jako normální seriál bych si to dokázal představit, jako celovečerní film ale ne. ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

ono tu nepřehlédnutelnou levnost(ne ohledně nákladů na efekty to pozor) a pochybné herecké výkony si tenhle žánr prostě neodpustí. Ale bojové sekvence? Paráda stejně jako v uvodňáku Rebirth. Jak už bylo zmíněno..vizuálně? Paráda. Vypadá to že tenhle jakýsi alternativní Mortal Kombat vesmír by se mohl povést....mimochodem i Ed Boon souhlasí a těší se stejně jako já už na film:) ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Ten Tancharoen nedá pokoj a nedá. Nejdřív v MK: Rebirth totálně znásilní unversum MK, pak se sice nechá přemluvit a udělá pár kvalitních epizod (Legacy 1-3) a dokonce přidá jednu prapodivnou dvojepizodu vyloženě fantasy, ale v šestce už zase koketuje se svou pošahanou realitou bláznů a vrahů. K tomu přičtěte viditelně omezený budget a nesnesitelně krátkou stopáž a nemůžu jít zatím přes tři. Ach jo, vypadalo to slibně, jsem fakt zvědavej, kam se bude MK:L vyvíjet dál. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, nastavila nějaký směr, kam by projekt mohl směřovat. Souboje jsou více promakanější, než v prvním filmu a postavy jsou mnohem lepší, například roboti. Druhá série je výrazně horší, třetinu desetiminutového dílu vám ukazují co bylo v dílu předchozím a pak se téměř nic nedozvíte. Potěšil návrat mistra Tagawi, některé postavy byly opět přeobsazeny. Série nepředstavuje tolik postav jako první řada, ale pořád je to vydařené, doufám, že se to konečně dočká i filmu. Jinak upřímnou soustrast za Darrena Shahlavi. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Liu Kang (Brian Tee) si v bistru zpívá píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)
  • Celý seriál měl mít realistický základ bez kouzel, ale po konzultaci s tvůrcem MK Edem Boonem byla kouzla přidána. (NiaWolf)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama