Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Recenze (294)

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Přesně ve stylu dvojek. Ubralo se na atmosféře, přidalo na jatkách, ale Dunstan to má pořád v ruce a spolu s výbornou hudbou kočíruje tuhle hodinku a čtvrt trvající jednohubku. ()

Mr.Mick 

všechny recenze uživatele

Klasický problém "dvojek." Všetko čo sa dialo v predchádzajúcom dieli vynásobiť dvojkou vrátane stupidity scenára a odčítať atmosféru jednotky. Jedna zapamätateľná scéna(masaker na diskoteke) film nerobi. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Co se to zase stalo. Proč nejde normálně navázat aspoň průměrným pokračováním. Z napínavého Collectora se stala podprůměrná vyvražďovačka. Hektolitry krve, bezduché kosení obyčejných lidí. Zabiják ztratil své kouzlo, nemluvě o závěru. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Solidní krvák s dobrým vizuálem. Občas sice budete kroutit hlavou nad zjevnou blbostí, ale když je o zábavu postaráno.... ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Jednička mě posadila na prdel, pokračování už tak horké nebylo, logicky jsem věděl, kdy a kde mám očekávat nějakou tu neplechu. ''Collector'' a Arkin pořád kůl, přibyli šepardi a dokonce nám bylo umožněno nahlídnout do kuchyně samotného mistra entomologie. Uvodní scéna ''in da club'' čistej what the fuck? Fakt masakr, těším se na další pokračování, ikdyž si to scénaristi značně zkomplikovali tím koncem, jestli to byl vrahoun nebo ne, hádám, že uvidíme. 8/10* ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ďalšie parádne dielo ktoré je podľa mňa miestami lepšie než 1. Collection sa síce nezameriava na príbeh či logiku ale aj tak komu to tu chýba. Zápletka je jasné uniesli mi dcéru musíme hu najsť pomôže nám odborník. No a presne tento príbeh vo mne vivolal len tie najlepšie pocity.3 podľa všetkého už asi nebude čo je neskutočná smola pretože tento film má ešte čo ponúknuť.Opravujem , na film som zabudol príliš skoro preto dávam 4* a80%. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Super začátek a super konec a jsem rád, že film i jako celek byl příjemným překvapením. Originální vraždy a postava vraha "Sběratele" výborná, jen mě mrzí, že jsme mu ani jednou neviděli do obličeje. Pár nesrovnalostí se samozřejmě objevilo, ale budu dělat, že jsem je neviděl a hodnotím tento film velice positivně, určitě doporučuji :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Menej blbych dialogov a hlasok, viac herectva a hlavne poriadne zapracovat na atmosfere. Bez toho sa to zvrhlo len na prvoplanove gore s mojou minimalnou ucastou, Nuz, horrory bez atmosfery tak povacsine dopadaju. Horky cajicek. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Takový ostřejší Sám doma přelitý kečupem.Z Kevina vyrostl pěkný zmrd (Harry,jdu do baráku) se svinsky tuhým kořínkem (pozór kontrolní otázka...).Jednička byla celkem příjemné překvápko,co si matně pamatuju.Tady atmošku nahradil kečup,ale jako dá se,když je chut'.Mejk jor čójs (takym tim hlasem) ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Film který může sloužit jako důkaz že dvojka může být lepší než první díl. Psychopat se rázně rozjede a kousky nic nečekajících hrdinů můžou začít létat všude okolo. :)) Josh Stewart hrál dobře stejně jako v prvním díle, jinak bych to moc za herecké obsazení nebral, Emma Fitzpatrick ukazuje že i žena s krátkými vlasy může být krásná a to je tak vše. Má to stopáž jen hodinu a 14 minut..což kupodivu není málo a film skvěle šlape. Je to sice taková krapet napodobenina Saw série, netvrdím ale že o něco horší, možná dokonce v některých aspektech (nesnaží se za každou cenu šokovat a utápět diváka v předchozím ději na kdo je kdo) lepší. Pěknej horor/thriller který nezabere moc času a ti z vás co maj rádi litry krve zcela jistě pobaví a zaujme. 80%. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říci,že se jedná o špatné pokračování. Nicméně předchozí wow-efekt prvního dílu zmizel. To nejlepší na čem první díl stavěl ( napětí,pocit bezmocnosti a strach) druhý díl naprosto ignoruje a to je škoda. Kdyby mělo jít o akční - gore beru, ale tohle je pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších hororů a tohle mi prostě nesedlo. Beru ohledy na to,že druhý díl moc nechtěl kopírovat první,nicméně tohle je změna jako prase. Tento film nehodnotím jako horor,ale jako akční-gore. Hodnocení:65%. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Okey, lidé sbírají všelijaké věci... někteří sbírají fotky, někteří medaile, no a někdo třeba sbírá lidi do kufrů... No každopádně se jedná ve všech ohledech o slabší díl oproti jedničce a vlastně ani není k tomuto filmu moc co napsat. Začalo to nejlépe jak mohlo a to jednou z nejlepších gore scének roku (diskótéka) a to okamžitě nastavilo laťku vysoko, ale ten zbytek? Fůů. Poté už to šlo celé z kopce a i když se na to opět kouká parádně, tak už se jedná o boring film (ani krátká stopáž vám nepřijde krátká) ve kterém chyběla nějaká pořádná odvářečka v hotelu. Konec? Šlo to, ale vytrhlo mě to ze sedačky? Hell No! Slabší 3* ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Srovnáním s jedničkou úplně zbytečné, přehnané, ne tak "vtipné", málo nápadité, total bez atmosféry. Konec naprosto "šokující". Na zabití večera a uspání ok. Jinak ruce, ehm, oči pryč. ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Tak zatímco v prvdím díle pan Sběratel chytá do pastí jednu rodinu a k tomu jendoho zlodějíčka, tak v pokračování The Collection už po pár minutách filmu spotřebují místní funebráci asi tak sto pytlů na mrtvoly, nebo spíš cucky... Dvojka je akční a krvavá jako prase, je to jedna velká jízda skrz pasti a potoky krve. Josh Stewart si nechá zlomit ruku aby s ní pak mohl Sběratele mlátit...Jako jasně, je to béčko, ale trošku ubrat by neuškodilo. První díl byl rozhodně lepším hororem, zde Dunstan už kapku přepísknul, ale masakr je to dobrej 3*** ()

Reklama

Reklama