Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 3
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Helo

ž jo, proboha tak je černej no a co? copak je někde dáno že je impérium nacistická organizace?

na příspěvěk reagoval Deryll

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

nerdrage

Je to jinej paprsek, že jo? Taky jsem si říkal... jenže řešit to tady s pitomcema, kterýse rozčilujou nad kravinama jakože je jeden stormtrooper černej...

na příspěvěk reagoval j.linhi, Pedro Morales

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

V prequels rozhodně neni feeling starý trilogie, až možná na posledních pár minut E3.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Jasně, a ty hned ze tří záběrů poznáš, jestli to bude ekologická 3D show a nebo jestli v tom bude nějaká poetika. Tvl, dyť absolutně nemůžeš mít tušení, o čem to bude, tak proč tady hrotíš? Musíš tady za každou cenu psát hate i když jsou tvoje argumenty naprosto nepodložený sračky? Doprdele lidi, je to teaser!

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

funik

funik (hodnocení, recenze)

No čo červený trooper by vyzeral blbo tak do normalneho dali černocha aby sa vedelo že zachvilu umrie :D

 (hodnocení, recenze)

Mi Nü-Chai

Prequels jsou dost dobrý .Je tam ten feeling , že to jsou SW po novém ale toto je kompletně na piču už.

na příspěvěk reagoval Helo

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Dnes jsou všichni zvyklí, že jim trailer ukáže doslova celej film většinou i s chronologicky seřazenejma scénama, takže se reakcím na pro změnu nic neříkající trailer nedivím. Ale soudit těžko.

Dále se tolik řeší jílec meče, že nikoho očividně ani netrklo, že ten meč má zcela jinej typ paprsku, než jsme kdy viděli.

na příspěvěk reagoval Helo, ajdam45

Houp

Houp (hodnocení, recenze)

Na základě ukázky.. no, stejně se na to kouknu, bavit se myslím budu. Ale podobně jako ostatní jsem trochu rozpačitý téměř z každé scény. Jak bylo zmíněno, "meč", rasisticky korektní černoch jako trooper, mičuda droid.

TripleDouble

TripleDouble (hodnocení, recenze)

A stejně nechápu co s tím mají společnýho klony. Ty toho černocha považuješ za klona nebo tak něco?

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Rypicong

Plně souhlasím.

Ten divnej světelnej meč jistě bude mít nějaký důvod. Dvojitej vypadal dobře, dokonce jsem četl komix proč si ho vlastně vyrobil.

Mi Nü-Chai

Mi Nü-Chai (hodnocení, recenze)

NTP, ten meč, to je ZLO.

Pořád se utěšuju, že tam aspoň nebude Hayden Christensen a že hůř než Lucas novou trilogii to snad ani natočit nejde, ale nějak to přestává fungovat.

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Podle mě jsme ještě viděli velmi málo, abychom mohli dojít k takovému závěru...je to pořád jen teaser, nikoliv trailer, co se týče poetičnosti, příběhu a ostatního, to ještě fakt nemůžem vědět. Teaser musí působit v dnešní době takhle, aby nalákal i ostatní lidi, co maj rádi právě novej Trek, nebo Avatar. Kdyby nevnikaly v současné době takovéhle tituly, tak by nikomu ten trailer nepřišel nabubřelý ;-). Já Abramsovi věřim a mysli, že příběhu dá tu správnou SW šťávu.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

ježiš marja moc to hrotíte... doba se zase posunula dál a tak se posunul dál i vizuál SW... jasne spousta lidi ted nadává a ale to je tak že když přijde něco novýho tak se vždycky někdo vzteká

 (hodnocení, recenze)

SW je poetická epochální fantasy pohádka ve scifi prostředí. Kdežto teaser působí jako počítačová mrdka nabubřelá blockbusterová nuda která nevybočí z řady filmů jako Star Trek,Avatar, etc.  A já se ptám PROČ  ? Toto je nejhorší trailer v dějinách !

na příspěvěk reagoval Šimpy, Helo

 (hodnocení, recenze)

Camulator

Když už je i teaser na hovno . To je co říct. Sakra takto SW nevypadají ani z letadla šikmookého retarda. JJ je u mě KOKOT.

na příspěvěk reagoval Danny727

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Já jsem pro, aby se filmy jako takové zrušily úplně a od teď se točily jenom teasery, jelikož stejně každej debil pozná už z nich, jestli bude film dobrej, nebo sračka, tak na co se srát s filmem?

 (hodnocení, recenze)

Černoch v poušti oblečenej za troopera s výrazem šimpanze jak z nějaké parodie.To je špatnej sen toto. Zastavme toto ničení SW dřív než to pude do kina !!! Kdo je pro petici proti SW na Disney způsob a zničení tak původních filmů ?

na příspěvěk reagoval Helo, Camulator

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama