Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 4
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

Astu.

on celkově je jiný, má jiný tvar "světla" a u lightsaberu se tak nějak počítá, že nikdy nikomu neupadne a nevyklouzne a nikdo ho špatně neuchopí, protože i klasický meč je z našeho pohledu hodně nebezpečný...

Uživatel Rypicong smazal svůj příspěvek.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Astu.

Třeba je to nějakýho toho materiálu, jako byly ty vibročepele nebo co to bylo ve hrách :)

na příspěvěk reagoval Astu.

Astu.

Astu. (hodnocení, recenze)

hustě, ale divně pořešenej lightsaber...ty boční jsou mu podle mě k ničemu, čepel v případě zklouznutí mu je usekne :D

na příspěvěk reagoval Helo, Rypicong, Rypicong

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

Stepa777

To tě trošku musím opravit. StarWars není čistokrevné sci-fi, jelikož v sobě má silní prvky Fantasy ( příběhy meče a magie - lightsaber a síla ). Je to takový kočkopes...

Cejdl

Cejdl (hodnocení, recenze)

Helo

To je pravda. Taky tím že hudba je, na rozdíl od vizuálních efektů, nadčasová.

 (hodnocení, recenze)

Inirdin

Ono je to obojí dvojí ale u tohoto dílu se bojím , že příběh bude hrát druhé housle.

na příspěvěk reagoval Camulator

Cejdl

Cejdl (hodnocení, recenze)

Inirdin

Já si myslm, že vizuál byl důvod tak ohromného úspěchu a příběh, ačkoliv si myslím že je skvělí, se stal takovou modlou spíš kvůli námětu než kvůli samotné zápletce.

na příspěvěk reagoval Helo

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Přesně tak. Jar Jarův první Star Trek byl příběhově jen ok, druhý ale už vyloženě slabý, potom ani ten vizuál film nezachráním. Naopak, když v SW zas budou jeho fetišistické záběry na vesmírné lodě a kopa odlesků jen proto, aby tam byly a ne aby pomáhali filmu jako celku, tak mě JJ vyloženě nasere.

na příspěvěk reagoval Rypicong

 (hodnocení, recenze)

Taky jsem zvědavej na tempo filmu. Doufám že z toho JJ neudělá sled vizuálních orgií nebo něco podobného jako transformers . Přecijen SW je hlavně o příběhu.

na příspěvěk reagoval sankacoffee, Inirdin

Stepa777

Stepa777 (hodnocení, recenze)

Ten lightsaber vypadá jak někde z fantasy filmu a tohle je scifi, navíc SW velkofilm, kterej by se toho měl jasně držet. Ještě bych pochopil že na měči jsou boční "2 lightsabery", i v Epizodě 1 byla novinka s oboustraným mečem, ale ten meč má na sobě jako kdyby plamen a a fakt to vypadá jak fantasy.. třeba to tak ale jen vypadalo z jednoho krátkého záběru... Dále pak je zde název filmu v češtině, měla by tam být Epizoda VII, stejně jako na obrázku... doufám že se zachová kontinuita s minulou sérií, že se např. na začátku filmu dočkáme letících titulků v galaxi tak jak to bylo... zde bych nechtěl něco jinak nebo nově udělané..

na příspěvěk reagoval Rypicong

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

simon84

Ano, to je jasnej důkaz, protože E5 taky stála za hovno vzhledem k tomu, že Lando byl zasranej negr!

Cejdl

Cejdl (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

Mě a už několik lidí se ho na to ptalo, koukni do historie diskuze než se zeptáš. Možná sem to přehnal se slovem všechny protože sou to takový hlupáci který s nim skoro souhlasí, viď?

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

Cejdl

Cejdl (hodnocení, recenze)

Vyjádříš už se prosím tě k tý jediný věci co nás tak všechny zajímá? Jak můžeš usuzovat z pár záběrů z teaseru, navíc vydaným enormně brzo, jakej ten film nakonec bude? Jediný co se opravdu dá říct že to nebude vypadat staře jako dnes působí stará trilogie což mě osobně dost potěšilo. 

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama