Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 7
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

A čím přesně se projevuje to Lucasovo rupnutí v bedně? Krom toho, že zaprodal svoje "království" které tak dlouho budoval...

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

četla jsem už o čem by měla být nová trilogie a moc se mi to nelíbilo, no uvidíme.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Bude to nadále dělat LucasArts potažmo spíše Lucasfilm, tedy společnost žůstává, ale pouze se změnil vlastník místo senilního a bláznivého Lucase to teď vlastní továrna na Mickey Mouse, která se hlásá, že do filmů moc zasahovat nebude, takže v tomhle ohledu to zatím vypadá nadějně, jde jím spíše o značku, ze které chtějí vytřískat, co to jenom půjde, začne to kreslenými Star Wars, pak různé hračky, hry, oblečení atd.. přesto Lucas prý bude na nových filmech spolupracovat a dokonce snad se bude točit podle jeho starých plánů na díly 7-9, které měl "napsané" dříve než dotočil 6. díl a také dříve něž ruplo mu v bedně :-)

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

no bude to dělat Disney tak nevím, co odtoho čekat asi spíše katastrofu no třeba to zvládnou, jsem zvědavá.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

No tak možná to nebude špatný,@le Piráti z K. někdy taky vzbuzují dojem stupidní komedie(i kdyż se mi docela dost líbí! =D)Jen doufám že se to nebude podobat EP. I. S. hrozba...

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

steinbauer81: jj o této možnosti jsem také četl a dokonce snad o ní je i hra, ale nejsem si jistý

mirliflore

mirliflore (hodnocení, recenze)

Jelikož pochybuju, že by se podařilo přemluvit herce z původních filmů , vidím to na vzdálenější budoucnost...

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Lukinsons-: Tak to bych asi dostal infarkt (z radosti samozřejmě) :D

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

Zajímavý by bylo, kdyby tu novou trilogii dostal na starosti Chrisropher Nolan :-)

steinbauer81

steinbauer81 (hodnocení, recenze)

Nenadávejte! Hlavně si uvědomte, že StarWars je opravdu jen ZLOMEK z celkoveho pribehu, napriklad tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/Palpatine

Palpatin je ten senátor co se pak ukáže že je ten hlavni zápornák - všimnete si, že z jeho života je to co je ve filmech jen tak 20%. Chybí 40% před filmy a po filmech. - Takže celá sága StarWars je jen vývar ;o)

Například - po tom co skončili SW 6:
...Jeho duch však přetrval, neboť měl na Byssu připravený komplex se zásobou klonových těl. Za šest let v novém těle zahájil masivní útok na světy Nové republiky. Dokonce krátce zlákal k temné straně Luka Skywalkera....

okick

okick (hodnocení, recenze)

No tak pokud by tam byl Kyle Katarn, tak bych byl mozna i stestim bez sebe. Dobrej by byl jeho pribeh, jak zabil Jereca, ale nechci zfilmovanou hru. Nejak by se mi ovsem nezamlouvala myslenka, ze to s puvodnima dilama nebude mit uz nic spolecnyho. Snad tam bude hodne Jediu :D

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Jestli se nepletu v tom, co jsem kdysi četl, tak epizody 7-9 už měli dávno vymyšlený příběh a když nedošlo k jejich zfilmování, tak vyšly jako knihy (nebo komiksy - nejsem si jist). Každopádně příběhů odehrávajících se po 6. epizodě je spousta... knížky, hry, komiksy... docela rád bych se například setkal s mým oblíbencem Kylem Katarnem z Jedi Outcast :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

děj nové trilogie už je v podstatě vymyšlený, takže příběh jak jsem psal v předchozích komentářích se jeví jako dost možný

Stephens

Stephens (hodnocení, recenze)

Ve světě Star Wars je tolik příběhů, takže zrovna o to bych se nebál, jen mám třošičku strach jak to pojme Disney.. No, uvidíme.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Uvidíme co z toho bude a já věřím, že Star Wars umí být jen kvalitní, takže k tomu pustí někoho, kdo si nechá záležet a vybuduje další skvělou ságu.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Borda01: no v podání Disneyho by mě to ani nepřekvapovalo, ale tato verze, co jsem napsal, byla dlouho zmiňována. Třeba na český wikipedii je toto  "Epizody VII až IX měly navazovat na výsledek boje dobra se zlem v šestém díle". Této teorii nahrává i fakt, že se jedna počítačová hra odehrávala přesně v tomto směru, kdy Luke Skywalker má svojí školu Jediú, ale Sithové jsou na vzestupu také. Tato hra se jmenovala myslim Jedi Academy.

Borda01

Borda01 (hodnocení, recenze)

Georgex:  z tvého příspěvku mě napadá jen jedno: mladý skywalker zvlčí a půjde v dědových stopách :D a jestli to tak opravdu bude tak asi sežeru sandály..

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

fiLLthe3DD: v tomhle bych problém neviděl, nová sága se měla odehrávat daleko od šestého dílu, ale měl tam vystupovat Luke Skywalker a jeho syn, co se týče Hana Sola, je dost možné, že ho bude hrát starý Harrison Ford, jelikož jak jsem psal, příběh se měl odehrávat 10tky let po 6.. ale to neznamená, že nevymyslí něco nového, docela mě ale nic nenapadá, jelikož by se to už jenom opakovalo

Trayus

Trayus (hodnocení, recenze)

Nebral by som to tak tragicky, pokial viem lucasfilm zostane len bude pod patronátom disneyho. Ja budem nadávať až keď uvidím niečo konkrétne a bude to hovadina. Ja sa stále nevzdávam nádeje že to bude KOTOR.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

DISNEy? To si snad dělaj prdel!Kdo jako bude hrát Sola,Ford? Dělat pokračování se mi zdá víc než debilní ,o čem to bude? -Všude budou přihlouplí Gungani,někomu spadnou kalhoty,a V@der možná opět ožije aby se přidal k temné straně a byl z toho námět na další díl...

Viti

Viti (hodnocení, recenze)

Místo Luka Skywalkera bude Mickey Mouse Místo princezny Leii bude Minnie a světelné meče nahradí kouzelná hůlka... jupí, 3x sláva, už se fakt nemužu dočkat.. TŘEBA to bude dobrý :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Ten dědek se vážně zbláznil :-/ nejdřív hlásá jak nikdy a nikdo a teď to prodá Disneymu, acho jo :-/, ale o prachy mu šlo vždycky, takže se není čemu divit, ale jsem zvědav, jestli dále platí jeho slib na obnovený 3D díl každý rok!

Borda01

Borda01 (hodnocení, recenze)

OMG! hádám že to bude 3+ aby Disney vytřískal co nejvíc chechtáků :D škoda kvalitní hexalogie..

matt.hew11

matt.hew11 (hodnocení, recenze)

skoro stejnej náser jako dyž sem viděl že má bejt pokračování Forresta Gumpa...PROČ??? protože Disney...

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama