Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Recenze (611)

Dokina.cz (Eugen Liška)

"Další z mnoha amerických pokusů předělat (a především na nich vydělat) úspěšné evropské filmy. A výsledek je stejný jako v devadesáti devíti procentech jiných případů. Velké peníze, herecké hvězdy ani efektní akční scény prostě nejsou všechno." více

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Loupež po italsku nepřichází s velkou pompou a jedná se o malý studiový filmeček, ale elánu a poctivé akční filmařiny v něm najdete víc než dost. A pokud jste se náhodou zařekli, že se těmi neogangsterkami a remaky už nebudete brodit, zkuste to jednou porušit a zajděte do kina. Když už nic, uvidíte…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Gray vrátil s klasickou gangsterkou, která fanoušky žánru potěší. Nechybí tu akce, automobilové honičky, svižné dialogy ani humor. Velký klad Loupeže po italsku vidím i v přímočarosti děje. V době, kdy se dostaly do módy filmy s nečekaným dějovým zvratem, který staví vše dosud viděné do jiného…" více

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Napriek všetkému sa dá Lúpež po taliansky celkom dobre pozerať, a to hlavne zásluhou hereckého talentu Charlize Theron (Stella) a Edwarda Nortona (Steve). Ľahký žáner, ťažký herecký kaliber. Tento kontrast robí z Lúpeže po taliansky vcelku zaujímavý oddychový film. Sezóna letných thrillerov sa už…" více

Tiscali.cz (Hynek Just)

"Do kin přichází film, který splňuje všechna kritéria inteligentní zábavy s trochou napětí, je výborným prostředkem na pročištění mysli. Nemá ambice konkurovat nezávislým gangsterkám ani hypermoderní akčnosti snímkům jako Matrix. Je jen dobře odvedeným remakem něčeho, co se už jednou povedlo. A to…"

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama