Reklama

Reklama

Bouřlivé víno

(seriál)
  • Slovensko Búrlivé víno
Drama / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scénář:

Diana Kacarová

Hrají:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(více)

Recenze (176)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nie je to také hrozné, ako hodnotia tí, čo to ešte ani nevideli. Taký slabší priemer, uvidíme ďalej. Herecké výkony to skôr zachraňujú ako kazia. Romeo a Júlia po slovensky? (1.1.2013) [---] Po pár dieloch sa to stelenovelnieva a musím znížiť na 2*, ešte trochu a bude to celkovo nepozerateľné. (7.1.2013) [---] Zhoršuje sa to tempom, ktoré som ani nečakal. Dialógy so zasnenými pohľadmi, k tomu hudba a zase pohľady, nezmyselné konanie postáv. Jedine niektoré herecké výkony to držia nad úrovňou odpadu, ale katastrofálny príbeh to nezachráni. (22.1.2013) [---] Zase som si jedným očkom popri inej práci pozrel nejaké dve časti a trochu sa to zlepšilo na pomerne pozerateľné. (30.1.2013) ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Búrlivé víno??? ale ľudia, nerobte si zo mňa srandu!!! Toto "víno" je riadne kyslé a dávno zvetralé čučo kúpené v obchoďáku Coop Jednota a ktoré je vhodné akurát pre opiáš bratislavských bezdomovcov. Ďalší brak z nekonečných slovenských telenoviel, ktoré postrádajú akúkoľvek kvalitu a ktoré pri dlhodobejšom sledovaní môžu nechcene spôsobiť poškodenie mozgu televízneho diváka. Takže len na vlastné nebezpečie. ()

Reklama

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

OK, od Ordinácie v ružovej záhrade je to jednoznačne posun vpred, povedzme, že po technickej stránke (kamera, strih) a výberom lokácií to preští aj konkurenčný Panelák, ale stále je to iba telenovela, pretože - scenáristi sa točia stále na mieste, absolutne absentuje humor (áno, od denného seriálu vyžadujem aj štipku humoru) a nakoniec - herci sú neuveriteľní, niektorí (Loj, Pocisková, Túma, Deák) až trápni... ()

A_san 

všechny recenze uživatele

Náhodou to není zase tak špatné, jak to tady všichni plivou. Prostě dlouhý seriál, který se zabývá i blbostma, aby to něčím zaplnil, ale celková zápletka není zlá. Je pravdou, že i tady to trpí některými nedostatky, jako třeba často logické díry a nesmyslné chování postav, ale je to telenovela po slovensku, nemůžete čekat logický strhávající děj na.......kolikátém to už díle?:D ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Doktoři a jejich pitomé příhody už netáhnou, takže bylo zapotřebí vymyslet něco z jiného soudku. Jak to ale udělat, aby to sice zase bylo o vztazích (protože to diváky přece baví), ale aby to lidi chytlo. Takže vezmeme něco z německých romantických seriálů (nuž, obsadíme mladé líbivé ksichtíky vedle bardů tv tvorby), pak si něco půjčíme z argentinských telenovel (třeba nablýskané interiéry) a taky přidáme trošku Rosamulde Pilcher (prosluněné vinice, rozmáchlé záběry podbarvené hudbou) a nakonec to všechno okořeníme starou křivdou, která bude tak trochu souviset s komunisty, protože to vždycky zabere. Hlavně tam musí být hodně lásky, nejlíp té zakázané...a doktor. Asi tak nějak se v Bratislavě zamysleli, napsali scénář, obvolali herce a začalo se točit. A výše uvedený recept funguje - líbivé slunné záběry vinic, přepychové vily vinařů, upravení herci a líbivá ústřední dvojice - na denní seriál k žehlení celkem slušné. Scénář je odpovídající žánru, herecké výkony taktéž, kamera standard, střihač místy chybuje a občas se stane, že mu scény na sebe nenavazují, jinak je to v rámci novodobé slovenské seriálové tvorby to lepší, co lze v televizi vidět. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (31)

  • Seriál v číslach: Štáb seriálu mal 30 členov. Nakrúcalo sa v priemere 12 hodín denne, pričom najdlhší nakrúcací deň mal 15 hodín. Na jeden diel pripadalo 86 až 93 strán scenára. V seriáli sa objavilo 160 epizódnych hercov a za deň sa vypilo približne 60 káv. Herci vystriedali vyše 750 kostýmov a v maskérni strávili buď 60 (herci), alebo 10-30 minút (herečky). (patrik1177)
  • Ninine (Nela Pocisková) BMW má značku začínajúcu písmenami VI, čo naznačuje, že vymyslené mesto Vínne je minimálne okresné mesto. (kacer4)

Reklama

Reklama