Bouřlivé víno

Slovensko, 2012, 109x50 min

Scénář:

Diana Kacarová

Hrají:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová (více)
(další profese)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(více)

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál nebudem hodnotiť, pretože nevidela som ani len jednu celú časť, ale videla som pár scén, ktoré by možno dokopy jednu epizódu vytvorili. (Dobre písala som, že nebudem, ale budem takéto sračky sa môžu hodnotiť aj keď som nevidela všetky epizódy, keď niečo stojí za hovno tak už tie ostatné epizódy môj názor nezmenia.)To je jedno, napriek tomu je to hovadina jak mraky. Neviem prečo všetci vychvaľujú Pociskovú, keď vôbec nevie hrať a pri každej scéne sa tvári akoby všetko číta z čítačky. Je nepresvedčivá ako ďalšia polka slovenských hercov v hocijakom slovenskom seriále. Zápletka nehorázne trápna, neoriginálna, už je ohraná. Všimla som si, že zase vznikol dáky slovenský okopčený seriál s touto istou zápletkou. Dve rodiny, dvaja zaľúbenci a rodiny sa navzájom neznášajú. Bože! Tak sa všetci povraždite hneď v prvej epizóde a bude svätý pokoj. Tieto slovenské kktiny ma fakt neprestávajú presviedčať o tom, že my nevieme vyprodukovať ani jeden poriadny seriál, ktorý by bol originálny a nebol prebratý alebo okopčený od tých napr. z Ameriky. Dvíha sa mi žalúdok, už len pri zvučke seriálu, podobný efekt ako pri Tisíc a jedna noc, s tým rozdielom, že toto je trápna slovenská zvučka a samozrejme, že od Pociskovej, ktorú teraz budeme všade pchať napriek tomu, že žiaden talent na hranie nemá. Naše slovenské seriály stoja za hovno, a nechápem prečo stále vznikajú nové. Aha jasné, lebo vždy sa nájde veľa púč bez zmyslu, ktorý by vedel oddeliť pičovinu od dobrého seriálu. Proste hrozní Hroznerovci a spol. ()

honajz

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem na to omylem přepnul večer TV - a dodnes jsem si myslel, že jde o španělskou telenovelu! Všechny ty interiéry - velké místnosti s krby, těžký španělský nábytek, moderní prostorné kuchyně... A jako kde je to víno, co je v názvu? Že by tam bylo něco o vinicích, to ne, ale řeší se opět milostné vztahy, pracovní vztahy... Jen jsem rád, že po delší době můžu vidět hrát Emila Horvátha ml. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Búrlivé víno chce byť očividne slovenským DALLASOM. Základná zápletka nie je zlá, len škoda, že postavy sú totálne neuveriteľné a hlúpe. Nevedomosť scenáristov o územných plánoch a poľnohospodárskej pôde by sa dala prehltnúť, ale pchať tam spisy ŠTB, kómu, policajnú "brutalitu", chmelové brigády, párovanie každého s každým... Problémy, ktoré by sa dali vyriešiť jedným dvoma telefonátmi, tu postavy riešia celý rok. Emil Horváth ml. ma totálne sklamal ako herec. Ale to je možno len tým, že si uvedomuje, aké sprostosti musí vypúšťať z úst... Najlepšie je, že postava Evy Rysovej-Suchánkovej je napísaná tak, že vždy povie pravdu nielen o dementnosti konania ostatných postáv, ale aj o dementnosti seriálu... ()

HOCKEYKA

všechny recenze uživatele

Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť,alebo tak učinili len z praobyčajného zvyku dehonestovať pôvodnú televíznu tvorbu.Celkový rating a slovné hodnotenia ani zdaleka nezodpovedajú realite,preto usudzujem,že 99% ,,spravodlivo"hodnotiacich členov tohto klubu seriál nikdy nevidelo.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Dve najväčšie slovenské, súkromné televízne stanice, JOJ a Markíza, dospeli do štádia, kedy si už nemusia kupovať zahraničné telenovely, ale rovno si vyprodukujú svoje vlastné stupidné, nekonečné seriály. Idú na to presne tak ako ich kolegovia z Mexika, Rumunska, Turecka či niekde z Južnej Ameriky. Urobiť to rýchlo a lacno, na kvalite vôbec nezáleží. Réžia, herci, dialógy, kamera, scenár, hudba, obraz, prostredia, kostímy... to všetko je jedna veľká filmová katastrofa. Toto by som bohužiaľ mohol napísať o takmer každom produkte z dielne JOJky alebo Markízy. No tento raz píšem o seriály „Búrlivé víno“. Dnes mám na muške presne tento konkrétny odpad! ()

• Ivan Dolinský (Emil Horváth) šiel do lesa na huby a bolo spomenuté, že sa vrátil s dubákmi, no on priniesol hnedé prášivky. (tommy187)
  • Ninine (Nela Pocisková) BMW má značku začínajúcu písmenami VI, čo naznačuje, že vymyslené mesto Vínne je minimálne okresné mesto. (kacer4)
  • Seriál v číslach: Štáb seriálu mal 30 členov. Nakrúcalo sa v priemere 12 hodín denne, pričom najdlhší nakrúcací deň mal 15 hodín. Na jeden diel pripadalo 86 až 93 strán scenára. V seriáli sa objavilo 160 epizódnych hercov a za deň sa vypilo približne 60 káv. Herci vystriedali vyše 750 kostýmov a v maskérni strávili buď 60 (herci), alebo 10-30 minút (herečky). (patrik1177)