Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

argenson odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já si Cibulku pamatuju už z 90. let, kdy moderoval na rádiu Diana, co jsme ve Varech poslouchali na intru, to byl ještě fajn kluk. Pak asi dvakrát uváděl s Jiráskovou Týtý a začal bejt dost protivnej, jak všude zdůrazňoval kamarádství s paní Jiřinkou. Mezitím jsem mu nepěkně začal závidět úspěch s knižními paskvily o prvorepublikových herečkách, páč to bych uměl napsat taky. A Sejdeme se na Cibulce je zatím dokonalým vyvrcholením jeho vývoje. Mě by možná až tak neurážel formát toho pořadu, mě jenom sere Cibulka. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulko, podstatné je, zda se ve tvém případě bude jednat o rostlinu dvouletou, či, nedejpeytla, vytrvalou.V obou případech se obávám toho, že zřejmě nebudu asistovat u smrti tvého pořadu, ať už dříve, či později. Chňá, chňá, chňá... a chňá...Tvůj epileptický smích mi připomíná Douglase, když chcal své paní skrze lososa na grilu, hmmm... výmluvnější gájprájd jsem fakt ještě nežral a to na mém jazyku již přistálo kdejaké hovno, inu, někdy se zvědavost nevyplácí a nestojí za předčasné šediny, nejistou erekci a chuť zabíjet. ()

Reklama

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Cibuzka a ještě jeden z nich se setkali, aby si spolu zařádili a to co zůstalo v gumě, kterou vypáčili ze zadku jednoho z nich (dodnes se neví, kdo byl ten, kdo dělal maminku), se stalo základem pro hodnotný scénář další talk-show. Asi inspirované (jako tolik dalších blbostí) jistou zemí původu, která se na takovéto ubohosti specializuje. Uječený zženštilý moderátorka se prostě snaží o rozhovor. Výsledek je ujetý skoro jako on sám a člověku se snad i zasteskne po Novotném. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Tragedie při sledování stálého a neupřímného Cibulkova smíchu !!! až se za břicho popadá !!! Perfektně vystižené kolegou MM_Ramone (4 kometáře na zpět).. Cibulkova kariera skončila nuceným odchodem z Českého rozhlasu 2 (když si pustil hubu na špacír), kde byl jako moderátor pátečního rozhlasového pořadu opravdu vynikající (před 20ti lety). ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Viděno cca 7 dílů. Cibulka se sice snaží, ale moc mu to nejde. Jink celkem zajímavý pořad, který bohužel naráží na to, že to pořád ještě neumíme, tak jako v zahraničí ( a taky proto, že podobné pořady už dnes dělá opravdu každá třetí " celebrita " a je jich tu už docela dost ) Dal bych dejme tomu 2 takové kostrbaté hvězdičky, protože jsem to mněl několikrát jako kulisu při práci na PC a zas tak špatné to nebylo. ()

Galerie (813)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení pořadu probíhalo v Divadle U Hasičů. (max21)

Reklama

Reklama