Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 2
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Videa (81)

Trailer 2

Recenze (194)

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, MINORITY REPORT, BLADE RUNNER, I, ROBOT... ale presne toto chceme! Rovnako ako sme chceli CHRYSALIS, či CYPHERA, či RENESANCIU. Podobne ako kedysi pri CSI, ide práve o to nové prostredie, o špecifický štýl a o atmosféru. Scenáre občas prostoduché, ale stále solídna zábava (ústredné duo je skrátka fajn). Aj preto, že okrem animovaných GITS ani nie je iný poriadny detektívny sci-fi seriál... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem od seriálu velká očekávaní, ale nakonec mě mile překvapil. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje, netěží se jen ze zápletky - polda, který nemá rád androidy a musí s nimi spolupracovat, vtípky jsou povedené, triky slušné a výdobytky futuristického světa jsou využity dobře. Za mě spokojených 9/10. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Dlouho jsem si říkal, že bych si klidně dal nějaký sci-fi seriál, který se odehrává v blízké budoucnosti a že to je něco, co tu prostě chybí. Almost Human to plní přesně tak jak má, i když jsou první epizody poměrně nic neříkající, v dalších dílech se celková provázanost a otázky vyrojí. Jen mě zamrzelo, že toho tvůrci nedokázali nějak využít v závěru. Bez ničeho, co by dokázalo nalákat na případné další díly. A i když je to ohrané, ale rýpání mezi hlavními postavami a celková chemie mezi nimi se mi líbila! 1.sezóna - 70% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sci-fi detektivka, která čerpá z mnoha zdrojů (přes Blade Runner, Minority Report, Já robot až po soudce Dredda), což neberu vůbec jako chybu! Vizuál blízké budoucnosti se mi zdá velmi vhodný. Seriál ale hlavně těží z výborného castingu (Urban, Ealy, Kelly, Taylor a Crook do svých rolí opravdu zapadají). Ústřední dvojice se k sobě dobře hodí a oba protagonisti se vhodně doplňují (nejen komediálními vsuvkami). K tomu navíc krásná Minka Kelly:). Možná i hit této seriálové sezóny! Karl Urban si umí vybrat seriál!:o) ...Píše se rok 2048... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pilot: Mám veskrze pozitivní pocity. Pro hltače roboťáren od Asimova splněný sen. AH bere námět z Ocelových jeskyní a přežvýkává ho po svém. Tu přidá kousek z Blade Runnera, tu ze soudce Dredda, tu ze Smithova Já robot a máme tu pěkný koktejl pro televizi, který polechtá sci-fistovo srdéčko. Snad si po prvním díle udrží kvalitu a nebudou se bát jít dál než konkurence. Tým na to rozhodně mají. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (3)

  • V 15. minutě, když si jde John (Karl Urban) objednat nového androida, slyšíme v pozadí skladbu „Personal Jesus“ od britské hudební kapely Depeche Mode, která vyšla v roce 1989 jako první singl ze sedmého studiového alba „Violator“. (Trajektt)
  • Zbraň, kterou používá Kennex (Karl Urban), je pistole Taurus PT92AF pouze ''ověšená'' ve futuristické skořápce, pistole ostatních mužů zákona jsou Zoraki 925a pistole žen zákona jsou Beretta 8000 Cougar. Taurus PT92AF jsme mimochodem mohli spatřit ve filmu Timecop (1994), v němž ji jako služební zbraň používal Max Walker (Jean-Claude Van Damme). (HectorHagman)

Reklama

Reklama