Reklama

Reklama

Dark Matter

(seriál)
Trailer
Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2017), 27 h 58 min (Minutáž: 42–45 min)

Předloha:

Joseph Mallozzi (komiks), Paul Mullie (komiks)

Kamera:

Craig Wright

Hrají:

Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross, Zoie Palmer, Marc Bendavid, Melanie Liburd, Shaun Sipos, Torri Higginson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Šesťčlenná posádka opustenej vesmírnej lode sa prebudí z hibernácie v hlbokom vesmíre. Majú vymazanú pamäť, chýbajú im spomienky na to, kto sú, alebo ako sa dostali na palubu. Jediná stopa k ich totožnosti je nákladný priestor plný zbraní a cieľové súradnice nastavené do vzdialenej ťažobnej kolónie, ktorá sa nachádza vo vojnovej zóne. Bez poňatia, na ktorej strane bojujú, čelia smrteľnému nebezpečenstvu. Dokáže posádka utiecť pred svojou minulosťou alebo ich minulosť dostihne? (Comicbox.eu)

(více)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (4)

Dark Matter (2015) 

Víceméně nezajímavá vesmírná sci-fi. Je to taková lepší Andromeda, takže většinou jen interiéry, pár exteriérů a minimum vesmíru. Oproti Andromedě je všechno o level výš, ale žádná sláva to není. Firefly zmiňovat nebudu, protože jsem ho už viděl dávno a moc si toho nepamatuju, ale podle ostatních recenzích to asi bude taky podobné. Škoda rychlého utnutí a tím pádem chybějícího konce. 3* ()

Season 1 (2015) (S01) 

Hodnotit rovnou celý seriál, když jsem sotva dodíval první sérii by asi nebylo úplně fér. Dost ale pochybuju, že se to někam posune. Takže zatím je to zase klasická interiérová sci-fi ve stylu Andromedy nebo Firefly. To jsem ale právě že nechtěl. Vesmírné souboje nebo prostě jen vesmírné exteriéry jsem tady hledal marně. Horší je, že to teď nemám dodělané a budu to muset někdy dokončit. 3-* ()

Season 2 (2016) (S02) 

Po necelém roce pokračuju druhou sérií. Sice jsem si vůbec nic nepamatoval, ale nakonec to nevadilo. Každý díl má na začátku krátké opáčko, takže to bodlo. Jinak se nic nezměnilo, možná přibylo o malinko víc exteriérových záběrů. Efekt samozřejmě nulový. Když nejsou peníze, tak nejsou peníze. Každopádně mě to bavilo mnohem víc, protože jsem věděl do čeho jdu a navíc dějově to má spád, pořád se něco děje. 4-* ()

Season 3 (2017) (S03) 

Série úplně o ničem. Pořád se jen motá v kruhu. To v Kanadě neumí vymyslet nic lepšího než stokrát vyždímané děje z Hvězdné brány (viz cestování do minulosti nebo opakující se den). Mimozemšťani už taky nejsou originální, ale budiž. Co z toho ale, když čtvrtá série asi nikdy nebude. 3-* ()

Reklama

Reklama