Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (Cinemart)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Merengues9

V akých prvých? V jednotke to je charakter "rodinný" vzťahov okolo Doma minimálne naznačený, 2 a 3 sú tak trochu vlastne dosť mimo, od štvorky to už s "rodinou" ide naplno.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Merengues9 , mm13

Presne, vzdyt je to tam furt, dokola a porad. Tak je a co?  Ja si uzivam akci pritazenou za vlasy, fajn charaktery a akcni hvezdy v jednom filmu. V dobe, dky filmy musi mit 4x prekrouceny  a vychytraly konce, jsou pro me tyhle kousky super oddech. :-)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Boha... je snad vsem normalnim lidem nad slunce jasny, ze bude Doma necim totalne drzet v klestich. Ja nvm co tu resite.

A ze ma reci o rodine? No a co ty vole. Vsak to tak je uz ja nvm kolik dilu a uz to k nemu patri. Ja mam kolem sebe taky okruh kamaradu, ktery stavim na stejnou rovinu jako rodinu. Mam treba jen stesti ze tyhle lidi kolem sebe mam, ale mam. 

A tak to vice mene i chapu co tam rika. Ale nechapu to, ze se tu objevi kazdej treti den post o tom jak DT mluvi furt o rodine a jak to nekomu vadi. Jo vsak se to vi, ze to neni vsem po chuti ne?

na příspěvěk reagoval Merengues9

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

ywo666 , Merengues9

samozrejme, že nie ..ja mám tieto filmy rád, žiadny viac,žiadny menej ..beriem ich všetky rovnako ..len mi už lezie na nervy tá debilita ktorá srčí pri každom slove ktoré vysloví Dominic Cornetto a myslím, že toto je dosť debilný zvrat ktorý nech už príbeh filmu alebo sám on vysvetlí ako chce tak či tak to je tá najväčšia možná stupídnosť aká len môže existovať ..a Maerengues asi chcel povedať, že všetkého veľa škodí, ja osobne s tým problém nemám nech má film aj 20 častí ak sa to spraví kvalitne a s rozumom ale ak séria napreduje takýmto štýlom tak to nikam nevedie a chcelo by to trocha pauzu ...

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

Dominic mal zakazdym plnu hubu kecov o rodine, takze asi niekoho z nich bude mat ta mrchca v hrsti a tak Dominic bude cely film poslusne skakat ako ona zapiska a na konci sa konecne dozvieme pravdu a rodina sa da znova dokopy. To bude dojemne.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mě se to líbí. Z každým dalším dílem postupuje vylízanost na vyšší a vyšší level. Tohle bude už asi mega guilty pleasure i když to vypadalo, že sedmičku nic nepřekoná. Uvidíme jaký absurdní dějový zvraty budou ještě schopni vymyslet. Vin Diesel jako záporák? super proč ne. Trailer fakt až nečekaně dobrej. Já se na to snad začnu i těšit :-)

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

Lacike

 ale oni si týmto tak jebú do huby ..existuje vôbec nejaké racionálne logické vysvetlenie prečo by sa Dominic takto zachoval ? :D ..uvidíte, to bude tak neskutočne jebnuté rozuzlenie :D ..napadajú ma dve varianty, že tá čubka drží jeho sestru aj s parchantmi dakde zavretú a vyhráža sa mu tak on ju poslúcha alebo nejaká nová technológia pomocou ktorej ho má v hrsti ..každopádne ak jedna z nich bude pravdivá tak na to kašlem a odchádzam z kina 

na příspěvěk reagoval Lacike, ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Na jednej strane je z traileru jasne, ze Theronka drzi Diesela niecim v hrsti a on si tu spolupracu s nou vôbec neuziva.

Na druhej strane, ked urobili zo Stathama kladneho hrdinu, tak ma uz neprekvapi nic.

na příspěvěk reagoval Nu.Fylyp

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1

Viac by ma tešilo keby sa nevrátil. Lebo to by som bol skutočne prekvapený. Takto to vyzerá ako tradičné klišé, klaďas je zrazu záporák. Nikto nechápe. Potom to vysvetlia, všetci že ahááá a ideme s úsmevom ďalej. Inak sľubovali, že osmička odštartuje trilógiu. Možno je plán, že sa vráti až na v desine. Každopádne nevkladám moc nádeje do príbehu. Hlavne nech je dobrá akcia a hlášky.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Heled chlape, my dva to máme podobné, od 5.dílu jsme nadšení, tak snad i tentokrát to tak bude. Tohle bude holt velká změna, tak snad. :) Ale jak píše SWAT, trailer je asi takto záměrně udělán. Nakonec si myslím, že se Dom vrátí k rodině a nebude to vyloženě záporák. 

na příspěvěk reagoval ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

V minulom diely sa znenazdajky stal velky bitkar aj Ludacris, takze by ma neprekvapilo ani to ak by velku kung-fu scenu mala Helen Mirren. :))

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1

Úplne vážne to nebude nikdy. Však pravidelne zomierali členovia "rodiny" a všetko bolo cool. Gal Gadot, Sung Kang, Matt Schultze a na takmer dva diely aj Michelle Rodriguez. To že Diesel otočí nie je o moc traumatizujúcejšie ako ako smrť hentých. Každopádne trochu sa bojím aj ja. Ale na 95% budem nadšený.

na příspěvěk reagoval mzss1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak pevne verím, že máš pravdu. To he pre mňa jedna z naj devíz posledných dielov. Pomerne veľa bitiek. Možno sa zapoja tí ktorí sa doteraz moc nemlátili. Napríklad v dvojke bol Tyrese Gibson prezentovaný na rovnakej úrovni ako postava Walkera. To dávam iba ako príklad. Nehovorím, že chcem aby práve on nahradil všetky chýbajúce rubačky.

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Počáteční šok z traileru mě už dostal na nohy, začínám se těšit, ale i tak si nemyslím, že mě to pohltí jako 5,6 a 7 díl. Zde mi vadí víc aspektů. Pro ostatní členy týmu (rodiny) to musí být šok, že je Dom zradí a Ludacris v pohodě se prochází okolo nových autíček a těší se na jízdu :-))) Mělo by to být vážnější, ne? 

na příspěvěk reagoval ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Ja by som sa o bitky nebal. Je tam stale Diesel, Rock a Statham. Mozno budu menej akrobaticke ale urcite tam nejake budu.

Medzi kaskadermi je uvedeny aj J.J. Perry a Larnell Stovall, takze aj ked bude bitiek menej, tak by mali byt na urovni.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Dúfam, že Charlize má viac ako dve scény ktoré sú v trailery. A neviem ako vy ale takýto vývoj som fakt nečakal. Statham dobrý Diesel zlý. Som zvedavý ako sa s tým popasujú. Každopádne akcia bude hádam špičková. Len mi chýbajú martial arts špecialisti. Predtým tam boli Tony Jaa, Joe Taslim, Ronda, Gina... . Chýba mi tam niekto podobného razenia.

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel Yangus smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama