Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (91)

Monisek 

všechny recenze uživatele

Místo abych si přečetla knižní předlohu, pustila jsem se do seriálu... Ach ta škoda. Je to tak strašně naivní, povrchní, umělé.. Hlavní hrdinka vyumělkovaná, dialogy příšerné a těch LGBT párů až nějak moc.. ale i tak mě to celkem chytlo a já se vždy těšila na další díl. Ještěže už ale další není :-) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tuctový ničím výnimočný teen emo/homo seriál, ktorý naväzuje na kinoprepadák Mortal Instruments. Radšej by som si bol dal ďalšiu časť či dve z pôvodného filmu, ako tento seroš. Dopozerané len kvôli záujmu o príbeh ako taký, inak nič moc ála Magicians, ktorý tiež lákali na ďaleko lepší seriálový zárez, akým sa nakoniec stali. ()

Reklama

Clowers 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tak spěchají a první 2 díly mají oproti standardu ostatních seriálů mají rychlejší spád, protože byl film a oni se chtějí dostat za tu dějovou linii, aby diváka neodradily, ale někdy je to úsměvné. Snažit se předat to co i v knihách formovalo pomaleji a naservírovat to divákovi okamžitě. Alec nesnáší Clary, Simon a Jace si přebrat Clary. Ale nevadí, těším se až budeme za první knihou/filmem a já uvidím jak se potrápili s další dějovou linií, i když už teď vidím, že se od ní trošinku oprostili. ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Achjo. Vím, že se tu muj komentář ztratí, protože prostě nemám tolik bodů a tudíž nejsem v komunitě ČSFD nic... ale přesto, pokud si to alespoň jeden člověk přečte a dá na mě: Tenhle seriál je na první dojem příšerná slátanina.. další wannabe stmívání, divergence, hunger games, cosi cosi cosi. A první jeden-dva díly takové asi i fakt jsou. Ale časem se ukáže poměrně kvalitní a zábavný příběh. Postavy se začnou prohlubovat a já si to nakonec celý fakt oblíbil. Mrzí mě, jaký to dostává kotel, jen protože je to podle tolik nenáviděnýho receptu. Dejte tomu šanci, má to i pětihvězdičkový momenty. Jinak ale spíš za 4 hvězdy. ()

Falconica odpad!

všechny recenze uživatele

Heleďte, ty knížky nebyly dokonalý. Hlavní hrdinka typická Mary Sue, objekt její vášně tak trochu kokot, každou chvíli nějakej ten nesmysl ve stylu "ochránim tě tim, že ti budu 10 let lhát" a podobně. Bylo to pro pubertální holky, ale svým způsobem to bylo zábavný. Ale tenhle seriál? Tak to je fakt třešinka. S knížkama to má minimum společnýho, spisovatelce neumožnili jakejkoliv vliv na seriál a použili to jako politicky korektní propagandu míru a tolerance ke všem rasám a sexuálním orientacím. (Podotýkám, že v předloze je daný universum plný předsudků, v seriálu se najednou dozvídám, že každej každýho respektuje, prostě na zvracení). Herecký výkony jsou tak mizerný, že i u nás na larpech najdete lepší herce, dialogy uplná katastrofa, příběh změněnej tak brutálně, že si pod sebou vykopali obří jámu plnou plot holes. Prostě příšerný. Z docela roztomilejch knížek pro pubertální holky je hrozně stupidní nástroj onanie pro progresivní feministky a extremní jedince z řad LGBT, který se rozplývaj nad tim, jak tam nechybí zastoupení žádné sexuální orientace. Ani nevim, jak jsem mohla vydržet tolik dílů, asi zase proto, že si to pouštim jako podklad při mechanický práci.... ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)
  • Herci si museli povinne prečítať sériu "Nástroje smrteľníkov," aby lepšie porozumeli svojim postavám. (Paulo)

Reklama

Reklama