Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer

Recenze (91)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Zatím to není tak strašné určitě dám seriálu šanci ale teda mohli by si odpustit ty přihřáté písničky a preobsadit tu zrzavou pizdu,které sice je pekelně sexy ale hereckého talentu posbírala tolik asi jako Rytmus toho hudebního. Ale démoni jsou moc pěkní a seriál má celkem slušné tempo. Zatím tedy 45% ()

Jeoffrey odpad!

všechny recenze uživatele

Filmové zpracování Mortal Instruments z roku 2013 mě sice nějak extrémně nenadchlo, ale ani nijak neurazilo, nemělo to špatný nápad a dalo se na to dívat, herci vcelku ušli a hlavní hrdinka byla i docela sympatická. Bohužel seriálové zpracování nemá z toho filmového prakticky nic. Hlavní hrdinka se mi vůbec nelíbí a její herecký výkon mi přijde strašný a vůbec jí to co hraje nevěřím. Ostatní z její party na mě působí také dosti odpudivě a většina chlapů je naprosto slizká a nemá ani špetku charizmatu. Zkrátka na mě působí tím nepříjemným způsobem jako když jsem koukal na Twilight a opravdu nemám chuť se pouštět dál a vidět víc, než už viděné 2 díly. Navíc když už mi ani Isabela nepřijde sexy... Obsazení je strašné, atmosféru to nemá a je vidět, že si příběh i upravují a to dost blbým způsobem. Tohle prostě ne... 0/10 ()

Reklama

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Achjo. Vím, že se tu muj komentář ztratí, protože prostě nemám tolik bodů a tudíž nejsem v komunitě ČSFD nic... ale přesto, pokud si to alespoň jeden člověk přečte a dá na mě: Tenhle seriál je na první dojem příšerná slátanina.. další wannabe stmívání, divergence, hunger games, cosi cosi cosi. A první jeden-dva díly takové asi i fakt jsou. Ale časem se ukáže poměrně kvalitní a zábavný příběh. Postavy se začnou prohlubovat a já si to nakonec celý fakt oblíbil. Mrzí mě, jaký to dostává kotel, jen protože je to podle tolik nenáviděnýho receptu. Dejte tomu šanci, má to i pětihvězdičkový momenty. Jinak ale spíš za 4 hvězdy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

"Co to má ten člověk na sobě? To je zase něco o upírech?" - "Ale ne, to je o démonech." (režisér obrací oči v sloup). "No dobře, tak ať to máme za sebou. Kde je ta holka?" (přichází Katherine McNamara) "Předveď mi něco a já budu hádat, ať uvidím, co v tobě je." (dívka ukazuje emoce) "Hm, to je hlad? Znuděnost, naivita, nechápavost, ospalost. Trefil jsem alespoň jedno?" (dívka vrtí hlavou, režisér se otáčí za sebe). "Musíme točit s ní?" - "Bohužel, produkce na tom trvá. Publiku se líbila a na talentu prý stejně nezáleží." (režisér si skepticky prohlíží dívku) "Snad mi to neposereš. Já jsem pracoval s hvězdama, víš? Cameron Diaz zahraje vztek, to bys čuměla. A Matthew McConaughey se mi rozbrečel, ani to neměl ve scénáři." (prohrabává tašku a vytahuje tlustý svazek) "Podle toho mám točit? Vždyť je to brak. Lovci stínů, čarodějové, Kruh, Institut." (zvedá oči od textu) "Copak, došly nápady na jména?" - "Éééééé..." - "Dost řečí, jdeme makat. Přiveďte toho brýlatého....(prolistuje pár stran)... nejlepšího přítele. Vážně? Doufám, že se nebudu muset dvacet dílů piplat s tím, že se jeden bude chtít vyspat s tím druhým." (přichází Alberto Rosende) "Tak klapka a jedeme." ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Okay okay okay. Ta knížka není nedementní, to si nebudeme lhát. Ale Jace v ní opravdu neodpovídá popisu "emo Matěj Ruppert po peroxidu, dietě, posilce a kurzu rádoby silácký chůze" (ty jo, srsly http://img.ceskatelevize.cz/cache/216x288/lideCT/photos/cards/medium/4247.jpg?1386843427) a Clary není tolik na pěst, aby její ztělesnitelka musela bejt umělá zrzka bez špetky talentu - jako srsly, McNamaře nevěříte ani její v knížce neexistující a v seriálu přebývající kozy. Všichni jsou tam prostě víc hot a všichni úplně stejně rádoby cool, jen je tam navíc totální kripl master friendzonu Simon, kterej má bejt vtipnej a vlastně není. Prostě Freeform potřeboval svýho Teen Wolfa, a tak kvůli tomu znásilnili ne úplně špatný knížky a dopadlo to blbě. Jediný body za Izzy, která je uvěřitelná prostitutka. No, aspoň už se nestydim za to, že mě baví Reign. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Mezi natáčecí lokace patří například Toronto nebo Ontario. (SimpanzJi)
  • Herci si museli povinne prečítať sériu "Nástroje smrteľníkov," aby lepšie porozumeli svojim postavám. (Paulo)
  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)

Reklama

Reklama