Reklama

Reklama

Van Helsing

(seriál)
  • USA Van Helsing
Trailer
USA, (2016–2021), 46 h 36 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Rich Walters

Hrají:

Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Paul Johansson, David Cubitt, Vincent Gale, Tim Guinee, Aleks Paunovic, Chad Riley, Jennifer Copping (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(65)

Po třech letech v kómatu se Vanessa probouzí do světa pleněného upíry. Spolu s nesourodou skupinkou přeživších bojuje o holý život. (Netflix)

Recenze uživatele K4my k tomuto seriálu (1)

Van Helsing (2016) 

nebýt pár faktických chyb, do očí bijící, nebýt určitých nesmyslně přehnaných scén a nedokonalostí ve scénáři, absurdní chování ve stylu "cesty boží jsou nevyzpytatelné", se jedná o super survival ze světa upírů čerpající z tradiční literatury a komiksů.... a když se najde seriál, u kterého se vydržím koukat celý den, tak to o něčem vypovídá :-) Jsou tam místy zajímavé chvilky a děje, jen to bohužel zavání jistým syndromem nucené zápletky. Vždy víte že se něco stane ,až to po nalezení xtépadesáte skupinky přeživších začně opravdu "sráth", stejně jako typické scénaristické klišé, aneb teď jsme v nebezpečném prostředí, tak proč si nepokecat o životě.... Na druhou stranu, není to až tak extrémně ukacený seriál jako Daredevil a jiné, ovšem taky nemá takových kvalit.... Rozhodně si ale počkám na třetí sérii. ()

Reklama

Reklama