Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele Sonjoe k tomuto seriálu (4)

Proč? 13x proto (2017) 

EDIT: Po zhliadnuti druhej serie stahujem hviezdicky. Horko tazkonsom dokazal druhu seriu dopozerat. Kvalitna zlatanina... PRVA SERIA: Musim povedat, ze som bol velmi prekvapeny. Je to cele velmi kvalitne podane, zahrane, vyborny vyber hercov. Necakajte tradicny teenage serial, aj ked je pravda, ze by to niekto mohol nazvat kliše a uz sme to videli. Mam pocit, ze v US sa pubertaci dokaze zabit za kazdu hlupost a maju tam s tym zbytocny problem, deti su prilis preemotivovane, co vychadza z ich sposobu vychovu (mas zly tyzden, poslu ta k psychologovi, skola ma psychologiv, vsetko sa zbytocne nafukuje). Co mi vadilo troska aj na deji niektorych kaziet, niektory zalezitosti boli prehnane zbytocne na samovrazdu, zivot ide dalej, uz sa nekamaratim s clovekom A, budem sa s clovekom B. Ovsem ine pribehy z kazety boli silne a zmenia povahu a rozmyslanie cloveka naisto. Kazdopadne nechcem zlahcovat situaciu a hlavna hrdinka si pretrpela svoje, hlavne ku koncu, kde je to bez debaty silne, davam 5 hviezdiciek, lebo do bolo proste vynikajuce. Sucitite s hlavnou postatou, vidite jej do duse, ale aj casto nechapete, preco sa sprava jak krava a preco sa stale pohybuje v okruhu tych istych ludi, ked ich proste neznasa. Ku koncu sa to troska natahovalo, ale koniec bol velmi dobry. Tam by som ja osobne dal viac priestoru a ukazal finalny koniec, nejaky vysledok, a nie len domyslenie ako to dopadlo. ()

První polaroid (2018) (S02E01) 

trapas cela 2. seria, jedno s druhym a cele bez zmyslu s klise koncom.... ()

Sbohem (2018) (S02E13) 

Bye Bye, dufam, ze tretia serianuz nebude. Takto dogabat vybornu prvu seriu. 13 casti o zlataninach, so ziadnym koncom, vyvrcholenim, nikto nic, nic a nevyriesi a uplny klise koniec, co sa dall cakat snad uz v prvej serii na konci... ()

Série 4 (2020) (S04) 

Kolosalna sracka. Ten Clay je na facku, uplny retardovany idiot. Toto malo skoncit po 1. serii... ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama