Reklama

Reklama

Psychiatr

(seriál)
  • USA The Alienist (více)
Trailer 1
USA, (2018–2020), 14 h 28 min (Minutáž: 42–56 min)

Předloha:

Caleb Carr (kniha)

Hrají:

Daniel Brühl, Luke Evans, Dakota Fanning, David Wilmot, Eugenia Caruso, Ted Levine, Matt Lintz, Douglas Smith, Dan Bradford, Clare Calbraith, Brian Geraghty (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

New York, 1896: policejní komisař Theodore Roosevelt si k sobě povolá psychologa Laszlo Kreizlera, aby mu pomohl chytit zabijáka, který vyhledává chlapce bez domova. (Netflix)

Recenze uživatele vnimatkrasu k tomuto seriálu (4)

Psychiatr (2018) 

Příšernej pilot, nefunkční hororovost a standardně blbě obsazenej Luke Evans. The Alienist ale s dalšími díly roste a potěší i tím, že jde o uzavřenou kriminálku bez povinnýho náběhu na druhou řadu. Tajně jsem doufal v silnější scénář. Namísto něj vás tu okouzlí famózní výprava a Dakota Fanning. ❤ ()

Série 1 (2018) (S01) 

Série, která roste. A jakkoli ze začátku děsí legračním vrahem, Bruhlovým šablonovitým morousem a mimózně obsazeným Lukem Evansem, v závěru jsem byl chycenej jak včerejší ryba. Tím, jak Psychiatr umí utáhnout kohoutky. Jak senzačně vypadá. Jak sympatická je tu Dakota Fanning. Dvojku, prosím. ()

Anděl temnot (2020) (S02) 

Velmi slušná první půlka, vydatně příšerná ta druhá. Angel of Darkness to valí striktně podle Carrovo předlohy a to je zle. Protože zatímco čtvrtá epizoda odhaluje a twistuje jak o závod, další čtyři jen bezduše přežvykujou ukončenej děj. A mrzí mě to. Dakota je totiž fantasticky jiná hlavní hrdinka. ()

Ex Ore Infantium (2020) (S02E01) 

Je strašná škoda, jak málo pozornosti tahle překvapivě výpravná, sympaticky obsazená kriminálka má. SHAME ON YOU! SHAME ON YOU ALL! ()

Reklama

Reklama