Reklama

Reklama

Yellowstone

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 45 h 19 min (Minutáž: 37–93 min)

Hrají:

Kevin Costner, Kelly Reilly, Dave Annable, Kelsey Asbille, Wes Bentley, Gil Birmingham, Ian Bohen, Luke Grimes, Cole Hauser, Jill Hennessy, Danny Huston (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(53)

Původní dramatický seriál zachycuje rodinu Duttonových v čele s Johnem Duttonem (Kevin Costner), která ovládá největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se aliancí, nevyřešených vražd, starých ran a těžce získávaného respektu je ranč v neustálém konfliktu se svými sousedy – rozrůstajícím se městem, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem. (Paramount Network)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (139)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po piatich dieloch: Tak sa ukludnime, ano? Zase tu mame dalsi pripad obycajneho serialu z ktoreho miestni intelektuali robia umelecke veldielo. Pritom to je v jadre jednoduchy tupy Dallas v trochu drsnejsom westernovom prevedeni a to je tak vsetko. Zase sledujeme jeden rodinny klan s rôzne posahanymi clenmi rodiny, ktorych zajima len ich majetok o ktory maju zaujem dalsie strany. Hlavnym superom je rasisticky indian, ktory chce cely Yellowstone ziskat spät pre svoj lud, ale pravdepodobne hlavne pre seba. Cele je to podane drsnejsie a nekompromisnejsie, ale v jadre je to stale primitivny Dallas s absurdnymi podzapletkami a pre mna extremne nezazivnym Sheridanovskym tempom. Vsetky postavy su skazene, takze nie je komu fandit, ale bohuzial nie su skazene takym spôrobom, aby som si ich naprieky vychutnaval. Len mi proste skoro vsetci lezu na nervy. Jedinu celkom cool postavu tu ma Cole Hauser ako verny poskok Costnerovej familie. Costner neustale balancuje medzi absolutnym zlom a dobrakom od kosti. Fanusikovia predoslych Sheridanovych projektov najskôr budu nadseni, ale podla mna pise a toci primitivne projekty, ktore sa tvaria strasne umelecky. 5/10. ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reklama na Montanu a prírodu, na rančerov a dávno zabudnutý spôsob života. To všetko v typicky Sheridanovskom štýle plnom uhrančivých postáv, ktoré trpia a trpia a trpia. Yellowstonu som veľmi fandil, stal sa však niečím viac, než v čo som dúfal. Spolu s prequelom ide o udalosť. ()

Reklama

Zet 

všechny recenze uživatele

Videl jsem jen pilot, moc me nezaujal, dal Yellowstone sledovat nebudu, je to v podstate takovy moderni Dallas se vsim vsudy. To 1883 (kvuli kteremu jsem Yellowstone vyzkousel) je jina liga. Uvidime jak dopadne 1923, ten by me snad mohl taky bavit. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár dílů jsem si zvykal, pár pár dnů odkládal komentář, ale jinak za mě převážně pozitiva. Yellowstone je přesně ten typ (skoro) chlapského seriálu, který jednou za čas potřebuje každý z nás. A utvrdil mě ve třech věcech. Taylor Sheridan je kvalitní tvůrce, Kevin Costner výborný herec, (pokud dostane pořádnou roli) a přihlášku do první řady jsem na příští sérii poslal s předstihem už dnes. Co když bude příští rok narváno. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yellowstone je takove drsnejsi, westernovejsi Billions. Casting je skvelej v cele s drsnym Costnerem (John Dutton), Kelly Reilly postava mrchy (Beth Dutton) vylozene sedla. Taylor Sheridan proste umi napsat kvalitni scenar a jeste si to zrezirovat, takze nemam obavy o druhou serii, ve ktere jak predpokladam, to bude jeste vetsi a temejsi jizda nez v 1. serii. ()

Galerie (382)

Zajímavosti (9)

  • Four Sixes Ranch, na který je za trest poslán Jimmy (Jefferson White), ve skutečnosti existuje a nachází se v Guthrie v Texasu. (Punisher)

Související novinky

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

20.09.2023

Ještě začátkem roku platil Yellowstone za jeden z nejsledovanějších a díky péči scenáristy Taylora Sheridana (Sicario, Wind River) taky nejstabilnějších seriálů v Americe. Jenže s tím, jak… (více)

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Reklama

Reklama