Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele 66pepo66 k tomuto seriálu (2)

Kapitola 21: Pirát (2023) (S03E05) 

Konečne tie úlomky začínajú do seba nejako zapadať a formuje sa tu ucelený príbeh. ()

Kapitola 23: Spiknutí (2023) (S03E07) 

Príde mi, že je celkom škoda, keď Mandalorian kráča takou zvláštnou cestou. Buduje si svoj príbeh, ale v každej časti z neho načrtne iba malý kúsok. V zásade je to akoby tvorené štýlom cez kopirák. Každá časť ma maly utŕžil, ktorý pridá do hlavného príbehu niečo, no inak ide o nejakú záchranu ktoviekoho a ktoviekde. Keď to porovnám s Andorom, tak je to veľký rozdiel. Din Djarin sa v tretej sérii vo vlastnom serialy ocitol v úlohe zátišia. Postava, ktorá si získala fanúšikov a musela doslova v dvoch častiach zachraňovať, inak mizerný, seriál Bobba Fett? Grogu je taktiež doslova čisté krovie, ktoré sa len občas usmeje a vydá nejaký milý zvuk. Ja nebudem zapierať, že Bo-Katan som si veľmi obľúbil a keby vznikol spinoff, ktorý by mal hlavu a pätu, kde by bola hlavnou postavou, tak by som sa veľmi potešil. Ale oni jej v Mandalorianovi venujú hlavný screen tíme a doslova tu pôsobí tak, že tretia séria patrí v prvom rade iba jej. Vôbec sa nečudujem, že sa nájde veľa ľudí, ktorí túto sériu kritizujú. Aj keď som si doteraz užil každú časť a páčili sa mi, tak to nie je ono. Pritom tie postavy majú potenciál, len by to mal začať asi písať niekto iný ako Filoni či Favreau.  Ale nechcem iba písať iba o nedostatkoch. Tato časť bola naozaj vydarená. Páči sa mi návrat záporáka. Páčilo sa mi, že konečne pospájal útržky tretej serie do nejakej ucelenejšej podoby. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama