Reklama

Reklama

24 hodin - Série 5

(série)
USA, 2006, 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Kim Raver, Mary Lynn Rajskub, Gregory Itzin, Jean Smart, James Morrison, Jude Ciccolella, Roger Cross, Glenn Morshower, Louis Lombardi (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (6)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pata rada je asi to nejlepsi, co od tohohle serialu lze cekat. V prubehu 24 epizod je to tu twist za twistem, necekany udalosti a ruzny smutny prekvapka - to vse korunuje tuhle sezonu na pomyslny top. A kdyz uz se podari zazehnat vsechny hrozby, pochytat zradce a postrilet dalsi jiny picenta, tak to skonci zajimavym cliffhangerem. Jak jsem psal, rozhodne nejzabavnejsi rada serialu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle různých anket a komentářů má být pátá série nejlepší z celého seriálu. Moje očekávání tak byla po famózní čtyřce hodně vysoká. A bohužel jsem zklamaný. První půle sezony je fakt skvělá. Hledají se bomby s plynem a šlape to na 100%, jenže od takového 14., 15. dílu se příběh stočí maličko jinam a mám pocit, že se tvůrci začali motat v kruhu a nevěděli jak z toho ven. Poslední díly, které by měly být nejsilnější tak v žádném případě nejsou tak zdrcující jako v předešlých sezonách. Pětku bych řadil tak druhé neb třetí místo. Snad mě šestka převálcuje stejně jako čtyřka. ()

Reklama

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Nejdrsnější a nejemotivnější den (série) v životě agenta Jacka BaueraZemře několik hlavních postav - Tony AlmeidaMichelle DesslerDavid Palmer a další. Postavy odpadávají jako hrušky a Jack se rozhodne pro pomstu. Pro mnohé nejlepší sérievrchol seriáluKiefer Sutherland perfektní, chladný, nelítostný a závěr série znovu šokující. - 100%. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý den Jacka Bauera jsem viděl také poprvé na originál DVD anglicky s titulky. Pětka pro mě v tu dobu byla ještě lepší než čtvrtá sezona a je tomu tak na pořád. Co je nejlepší, že to parádně navazuje po delší době na čtvrtou sezonu: smrt Palmera, smrt Michelle, jako smrt Tonyho (měli ho nechat žít a nebo ho nevracet zpátky, tahle věc mě štve), přepadení letiště, nervový plyn, přepadení PTO a smrt Edgara (toho mi bylo taky hodně líto), přepadení ruského prezidenta, Jack v letadle, přepadení ruské ponorky, na konec nečekaný únos Jacka do Shanghaje šikmoočkama. Určitě jsem na něco zapoměl, protože tam toho bylo hoodně. Pro mě nejlepší sezona a vrchol celého seriálu. 100%!!! PS: A to nejlepší je opět otevřený konec a co asi bude v šesté sezoně...pokračování příště... ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama