Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život... (Chen)

(více)

Recenze (60)

Nix 

všechny recenze uživatele

Bylo mou povinností se na tohle podívat, jelikož se považuju za fandu her a světu Mortal Kombat. No ale doporučovat tenhle seriál člověku, který o tomhle nikdy neslyšel? To raději ne, je to opravdu velký průměr, pár bitek je celkem dobrých, ale pokud by se podíval rovnou na konec, tak by určitě udělal líp, zbytek si člověk nebude rozhodně pamatovat. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý seriál, který si k mé velké radosti bere z herní mytologie opravdu hodně a vše rozvádí do místy překvapivých rovin. Jenže časem ustupuje ústřední linie stranou a trojice poněkud mělkých hrdinů upadne do stereotypních epizod typu "dívka je nalákána do pasti halucinací svého zemřelého otce", které jako by vypadly z laciností typu seriálového Pána šelem. O to větší překvapení bylo pak finálové zakončení, které kromě silně duchovní linie přidává i téměř neustálou akci a hlavně konec, u kterého budete přemýšlet, jak je možné, že vám nedošlo, že zkrátka přijít musel. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to znovu, a aj bez uchvátenia z tínedžerských nedeľných predpoludní je to stále veľmi fajn! Originálne znenie dokonca ešte pridáva, zvlášť v prípade Shao-kana a Quan-chiho, ktorí tým pádom nedominujú iba vizuálne. Pekný dizajn, výborná muzika, na seriálové pomery parádna choreografia, sympatickí predstavitelia a ženy tak strašne sexy, až tečie plast z televízora. Príbehovo je to slabšie, ale obvykle aspoň tak akurát zašprajcované intrigánske scenáre, aby sa mohol pobiť každý s každým a dodať tak aj fanúšikom hry radosť z výmeny. Celá posledná tretina, na rozdiel od mdlého stredu, naberá poriadne obrátky a dáva tušiť, že napokon nepôjde tak úplne o tuctový bitkársky seriál v polystyrénových kulisách.. (spoiler) Je však nutné povedať, že to šokujúce zakončenie, aké si žiadny iný podobný seriál nedovolil, a ktoré ma kedysi donútilo nezúčastniť sa nedeľného obeda, ako som to nevedel rozdýchať, nie je vôbec scenáristicky podložené - ide o deus ex machina najtvrdšieho kalibru. Divák sa vôbec nedozvie nič o tom, odkiaľ sa vzali tí imperátorovi triumfálni "shadow priests", proti ktorým najlepší bojovníci všetkých ríš nemajú najmenšiu šancu, ani ako sa vládcovi Vonkajšieho sveta podarilo preľstiť Starých bohov... Skoro to vyzerá, akoby sa tvorcovia náhle dozvedeli, že druhá séria nebude, a chceli rozbehnuté dejové linky nejako epicky zakončiť.. - čo sa im podarilo rozhodne pamätným spôsobom! ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Proc se podivat na Mortal Kombat? 1. Spousta vybornych souboju. 2. Zeny, spousta peknych spore odenych, kolikrat byly prsa tak napechovane ze uz uz vypadalo ze neco vykoukne ven, 3. SPOILER Konec velmi drsny a hodne necekany konec opravdu to tak zakoncili? Po shlednuti posledniho dilu sem nevericne sedel a uvazoval "Neni nekde zasity jeste jeden dil??" Za konec mam chut jeste zvednout hodnoceni i kdyz to vypada divne. A proto u me zaslouzene 4*. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Totální srdcovka. Tenhle seriál ukazuje, že i za málo peněz se dá udělat hodně zábavy. V hodně scénách zjistíte, že kouř, který se drží při zemi je tam jen kvůli skrytí koberců a celkově se zasmějete spoustě věcí. Bojové scény ale opravdu stojí za to a hlavně musím vyzvednout umírněné používání provazů, které, ač je vidět, většinou vůbec nepůsobí rušivě. Pak nemohu zapomenout na ultra-skvělého Chrise Casamassu (Scorpion), dokonalého Adona Marapise (Quan-Chi), hodobóžového Bruce Lockea (Shang Tsung), neuvěřitelného JJ. Perryho (Sub-Zero) a všechny ženské hrdinky až na Taju :)) A závěr seriálu, to není ani tak "tečka", jako spíš pořádná "teč" za dobrým, ale málo známým seriálem :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Postavy Siro, Taja, Vorpax, Qali, Kreeya, Omegis a Master Cho neboli súčasťou videohier, ale boli vytvorené len pre seriál. (jdavid)
  • V seriálu Mortal Kombat: Conquest (od r. 1998) se objevily 3 videoherní postavy, které do té doby nebyly ztvárněny ani v jednom z hraných filmů (Mortal Kombat – 1995, Mortal Kombat 2: Vyhlazení – 1997) – Kung Lao (z „Mortal Kombat II“), Quan-Chi (z „Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero“) a Reiko („z Mortal Kombat IV“). (Kenoth)

Reklama

Reklama