Reklama

Reklama

Stíny v mlze

(seriál)
Česko, (2022–2024), 28 h 6 min (Minutáž: 63–78 min)

Režie:

Radim Špaček

Scénář:

Zdeněk Zapletal

Hrají:

Petra Špalková, Jiří Vyorálek, Jaroslav Plesl, Regina Rázlová, Anděla Tichá, Tomáš Mrvík, Miroslav Hanuš, Petr Panzenberger, David Viktora, Ondřej Brett (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Dvanáctidílná krimi série odehrávající se v Ostravě a okolí představí kriminalistku Magdu Malou a jejího nového parťáka Martina Černého. Společně vyšetřují kriminální případy z nevšedních míst, silné příběhové linky budou zároveň sledovat osobní životy vyšetřovatelů. Magda musí skloubit časově i psychicky náročnou práci policistky se starostí o rodinu a malou dceru. Martin přišel do Ostravy, aby neztratil kontakt se svým dospívajícím synem, který se do nového bydliště přestěhoval se svou matkou, Martinovou dnes už bývalou ženou. Počáteční drobná rivalita mezi Magdou a Martinem pozvolna přeroste ve vzájemné sympatie a respekt. Oba ale netuší, že Magdu už nějakou dobu sleduje nedávno propuštěný vězeň Hrbek, který realizuje důmyslný plán, aby se jí pomstil za své dřívější dopadení (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele moshe k tomuto seriálu (5)

Stíny v mlze (2022) 

Tak ... 10% za Andělu Tichou a to je tak všechno ... nuda, šeď, celý seriál je absolutně strojený, nepřirozený, špatně natočený, jazyk, kterým se zde mluví by seděl tak pro učitelku prvního stupně, ne tak ale pro "drsnou" ostravskou kriminálku, ČT umí násobně lepší díla (toto spíš připomínalo produkci Nova/Prima), kdyby to nacpali do tří hodinových dílů, bylo by to lepší, hlavně ne 2. sérii, byly by to zbytečně vyhozený peníze ... 10/100 ()

Klec (2022) (S01E01) odpad!

Tak za tento počin by se nemusely stydět ani TV Nova a Prima ... bezduchá břečka, nedobře zahraná, kterou ani Plesl nezachrání, neb mu to jeho prostor, zhruba 0,69 % filmu, nedovolí ... post scriptum - ani policajti nemluví pořád spisovně, to, že je zde použito "dobrééé, žééé, jasnééé" atd, (což mi spíše připomíná Brno, než Ostravu) ... snad nemůže býti bráno jako důraz na to, že se to odehrává na Moravě a že se tvůrci chtějí jednoznačně odlišit od "pražských filmařů", ovšem s pražskými herci (asi svoje nemají) ... vše je subjektivní, dám tomu druhou šanci, ale bude-li to stejnééé, pak mě další díly fakt minou ... za první díl 1/10 ()

Hlasy (2022) (S01E02) 

Budu-li striktně objektivní, tak tento díl byl podstatně lepší, než ten první, který byl, a odpusťte mi ten výraz, totální sr**ka ... Aspoň to mělo děj, i když nudně omílané téma důchodců, okradených cestou domů z pošty, ale zápletka s magorem, který masakruje zvířata a nakonec i lidi, z popudu vyšší moci, to alespoň trochu oživila ... ale žádná artovka to tedy fakt není, pořád je to na úrovni TV Nova, nevím, jestli zkusím i 3. díl, ale oproti prvnímu, po kterém jsem byl skoro přesvědčen, že byl poslední, se o to možná pokusím. ()

Tanečnice (2022) (S01E03) 

Nic o ničem, toporný, hloupý, strašně namluvený … po druhym dílu byla trochu naděje, ale opět propad kamsi do hloubi seriálů TV Nova a Prima ()

Prank (2022) (S01E04) 

Asi každý díl bude lepší, než ten první, ale nuda, šeď a příšerná, toporná a hlavně neuvěřitelná čeština dialogů, snad jen to čekání na Hanuše povzbuzuje k čekání na další díl ... 3/10 ()

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

16.01.2023

V pondělí 16. ledna v 11 hodin dopoledne proběhla tisková konference České filmové a televizní akademie (ČFTA), během které byly mimo jiné zveřejněny nominace pro jubilejní 30. ročník předávání cen… (více)

Reklama

Reklama