Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se ani na já jsem groot dívat nechtělm. Ale když to má dohromady jen 25 minut, tak proč vlastně ne. No a byl jsem velice mile překvapen. Dost mi to připomínalo takový ten seriál mrňsoucci. Prostě v každým díle zažije groot nějaké tři minutové dobrodružství. U většiny takovýchto seriálu je kvalitu dílů různá. Ale tady musím říct, za všechny díly kromě prvního mě fakt bavily. Ano, říkám bavily. Humor mě taky překvapil. Protože jsem se několikrát i zasmál. Musím vypíchnout poslední díl Magnum opus, kde se groot pokouší namalovat rodinný portrét a místo toho odpálí málem celou loď. V tomhle díle má i Cameo Rocket, což je super. Ale tady všechny propojení k MCU končí. Tento seriál je opravdu naprosto odtrhnutou anatologií o jednom malém stromku. ()

Endor 

všechny recenze uživatele

Tak tento počin od Marvelu byl opravdu krátký, ale za to mě příjemně překvapil. Každá epizoda má okolo čtyř minutek a tak seriál máte zhlédnutý za cca 20 minut. Během tohoto času vás budou čekat krátká, jednoduchá dobrodružství malého Groota s pěknou animací. Též seriál doprovází v pozadí příjemná hudba. Celkově je to vhodný zážitek hlavně pro dětské publikum, ale ani starší diváky neurazí. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nenásilná detská jednohubka, ktorá poteší svojou infantilnosťou a farebnosťou. Vesmír to veľmi nerozširuje, skôr to prinúti maličké detičky, aby si od rodičov pýtali zošitky, peračníky, tašky a iné potrebné veci s Grootovou podobizňou. A o to tu v prvom rade ide. Inak najlepšie rola Vina Diesela za hodne dlhú dobu. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série až 2. série - 70 % Je to roztomilé, nevinné, s krásnou animací a delšími závěrečnými titulky, než je samotný díl. Nic vám to příběhově nedá, musíte mít rádi malého klacka a hlavně, je to pro děcka, takže nač si stěžovat... Už dlouho se mi nestalo (vlastně asi nikdy), že bych viděl dvě série seriálu za 25 minut... ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Malé děti si tohle zamilují. Když se o tom mluvilo několik měsíců, nečekal jsem že se bude jednat ani ne o 20 minut... Mě to celkově vůbec nesedlo. Koupačka byla jedním dobrým vtipem, který na konci totálně rozsekal, ale ty ostatní díly byly... vlastně ani nevím o čem byly. Pro tříleté děcka ale dobré. Mé hodnocení: 4/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (LUKICKK)
  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama