Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

mstychov 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial zkratka ,,zeru". Skvele herecke obsazeni, je to hoooodne vtipny, plny skvelych receptu a nadupany pribehama. Nerikam, ze nektere sceny nejsou prehnane, zvelicene......Nekdy se az moc snazi zaujmout divaka, takze je to misty trapny....ALE ten vtip a napad celkove vse zachranil....Ja osobne se tesim na kazdy dalsi dil. ()

Milonak odpad!

všechny recenze uživatele

Po revoluci v roce 1989 započalo období, kdy se v různých oborech lidské činnosti začali objevovat a podnikat lidé, kteří pro daný obor neměli absolutně žádné předpoklady. Někteří psali scénáře, jiní režírovali a další si kupříkladu hráli na herce a všem jim to bylo umožněno díky amatérským televizním stanicím, které se tvářily světově, nebo si to aspoň o sobě myslely. A přesně tohle je případ tohoto paskvilu. Dementní scénář a povětšinou trapné herecké výkony - vůbec nechápu, proč by měli být profesí "herci" např. Prachař, Polášek, atd.. Neherectví je občas na místě a může být i zajímavé, ne ale v tomto podání. Už prosím takovéto hnusy netočte.....1% ()

Reklama

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila mi půlka prvního dílu. Děkuji, nechci ! Nemohu reagovat jinak než ODPADEM. Mám nápad, spojte tohleto s Ordinací, Ulicí, Gymplem, Cestama, Vinařema a nevím čím ještě, tyhlety kýče promíchejte, operte, odstřeďte a spojte v jeden jediný seriál, který se bude vysílat o půl páté ráno. Já se totiž v tu dobu chystám do práce a budu litovat, jak je škoda, že se nemohu koukat ... ()

waska 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů docela dobrých, Honza Dolanský a David Gránský mě vyloženě baví. Boje tří hospod uvnitř Prdelákova byly docela zajímavý a úsměvný, bohužel s postupem čas těch bojů je až moc a na každý vyřešený připadnou další dva nové, až je to maličko únavný. Buď s tím scénaristi něco udělají nebo se z toho stane brak typu Ulice. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Pilot působil na zdejší poměry jako koukatelnej průměr. Až na ústřely s trapným Vietnamcem a podobný pecky. Rychle to jde ale do kopru a nějak nechápu, o co tam jde. Celý to nějak nefunguje, všechno tam působí depresivně, utahaně, nesympaticky. Rozhodně to má do komedie daleko jako já do sexy boyse a nevím, proč by se na to měl člověk dívat. Recepty u titulků jsou už totální WTF...i když hovězí líčka bych si dal...ale určitě ne od Prachaře. PS: Takhle hvězdnej casting takhle vyplýtvat k ničemu ??? EDIT: Totální odpad! ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • V kostymérně se nacházelo cca 4 100 kusů kostýmů, 595 párů bot a spotřebovalo se 204 litrů pracího gelu, 154 litrů aviváže, 1 520 kusů dámských punčocháčů (Silonek) a 367 párů pánských ponožek. (TheSlezy)
  • Při počtu 204 dílů a průměrné stopáži 57 minut jednoho dílu se vyrobilo celkem 11 628 minut vysílacího času seriálu = 194 hodin. Kdyby chtěl člověk zhlédnout najedou všechny díly, musel byt nepřetržitě koukat na televizi 8 dní. (TheSlezy)

Reklama

Reklama