Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

zawes23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už odmalička mám rád české seriály a filmy,hlavně starou klasiku a české legendy,ale poslední dobou stojí filmy a seriály úplně za h...o!Jenže jsou i světlé chvilky kdy se povede něco pěkného,hodně jsem dával na hodnocení uživatelů,jenže časy věřit lidem kteří hodnotí a vlastně ten film ani neviděli jsou pryč,dávají odpad už jen z tradice že tam hraje jejich neoblíbený herec nebo herečka,nebo to točil někdo koho nemají rádi,to mě nebaví!!!herci a herečky v tomto seriálu patří mezi mé oblíbence i když jsou tam spíše novodobí lidičky a né ze staré školy.Mě to bavilo velice rád dám 5 hvězd a budu se těšit na další díly.Humor jáááááá se zasmál. ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nejhorší a člověk hledající kulisu ke klidnému večeru se snad i příjemně zabavil. Postavy relativně koukatelné, teda až na Malvínu, ta co dělala se Suchošem, to byl děs. Ale ok... Staré dobré osazení v čele s Dolanským, Prachařem, Leichtovou, Babčákovou, Poláškem atd, bylo fajn.... po té co se přidávali další a další postavy, to začalo připomínat Ulici a vše šlo do kopru...Hlavně Staňková s Novákem ml.. teda byli brrrr.... Ale těch postav tam pak začalo být tolik, že to prostě ztratilo to původní "kouzlo"... Celkem víc jak 200 epizod je fakt ztráta času a abych byl upřímný, tak na "druhou půlku" už sem se ani nedíval....Je to tak asi jediný seriál (pokud nepočítám krátké období Ulice a Ordinace s přítelkyní) který sem přestal sledovat protože mě přestal bavit... 30% ()

Reklama

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Za pilot jsem dala hvězdičku...ale teď bych prehodnotila na odpad...hrůza... Scénář tak mizerný, jako jsou výkony protagonistů... To je zas neděle! ..u dílů 27 přidávám hvězdičku,neb jsem zjistila,že se na to už asi 10 dílů dívám! :-)a po dalších deseti další..už asi blbnu...ale začalo se mi to líbit... Ufff děsím se, že po dalších dvaceti dám pět! :-D ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Ohnivé kuře 1 (88 dílů) bylo super. Výborní herci, kvalitní zpracování, velmi dobrý scénář s dost dějovými linkami. Ohnivé kuře 2 (116 dílů) však šlo po několika dílech hodně dolů. Neustálé natahovaní čím dál tím víc stupidních dějových linek (některé neustálé točení v kruhu a žádný dějový posun trvalo více jak 4 měsíce a možná i více), mě přinutilo seriál přestat sledovat někdy 3-4 měsíce před jeho koncem. Pustil jsem si, až poslední dvě epizody, abych se podíval na to co mi říkal kamarád, který to sleduje, a sice že děj absolutně negradoval a vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by to už mělo skončit. Co se posledního dílu týče tak vypadá jako každý jiný průměrný díl a uzavírat se to začne asi až v posledních 15 minutách. A samozřejmě i v něm jsem se dočkal neustále stejných řečí jaké postavy měly celý seriál. Jak kdyby se seriál zasekl v časové smičce a postavy neudělali vůbec ale vůbec žádný posun. Do toho se začali všichni chovat jak totální idioti. Třeba Veruna co za boha nechtěla rozdělit výhru mezi spoluhráče ze soutěže a tvářila se jak poslední spravedlivá (Tahle linka vydržela, až do předposledního dílu :D). A vůbec to nejstupidnější je finále. To jak to dopadlo s Robim a Rorejsem je jeden z největších výsměchů fanouškům seriálu. Rozhřešení mezi Klárou a Mikem taktéž možná ještě více... Dobře i ta svatba byla úplně debilní... No vlastně všechno bylo... První Ohnivé kuře bylo tak za 4* do druhé zezačátku šlo, ale pak to šlo tak neuvěřitelně dolů, že je to na odpad. Celkově hodnotím 3* ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Do seriálové hospody U Slepičků chodí obyvatelé Benátek nad Jizerou na zákusky. V prostorách televizní hospody je totiž cukrárna. (TheSlezy)
  • V rámci jednoho natáčecího cyklu se natočily 4 epizody. (TheSlezy)

Reklama

Reklama