Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Lykos 

všechny recenze uživatele

A víte co? Není to špatný. Od Primy jsem seriál, při kterém mi nebudou jedna po druhé odcházet mozkové buňky, nečekala. Samozřejmě u toho neřvu smíchy, ale prostě koukat se na to dá a hodlám sledovat dál. Já sice dávám přednost kratším seriálům, ale komerční televize raději chodí cestou nekonečnosti... tak doufejme, že skutečně bude jen těch osmdesát dílů a že scénáristé měli dostatek invence, aby je vyplnili. První polovina slušná. Většina herců hraje dobře, až na slečnu z večerky, která prostě talent nemá.. na Polišenskou jsem si taky musela chvilku zvykat, ale to spíš bude tou postavou, kterou hraje, ne tak úplně jejím nadáním. No a herecký výkon Babčákové je opravdu už hodně na hraně, ale asi prostě její postava má být taková...uřvaná, hysterická, afektovaná.... co na ní ten Polášek vidí, že? Překvapivě mi ani nevadí mladej Prachař a Dolanskýho mám vyloženě ráda, ačkoli bych uvítala kdyby byl v seriálu o něco méně natvrdlý. Ale opravdu pro mě je toto překvapení roku, protože to není trapné, což je neobvyklé. Jo a ještě musím zmínit Suchánka, od kterého jsem slušné herectví také nečekala a úplně nejvíc se divím, že mi je tu celkem sympatická Rybová, kterou jinak považuji za leklou .. no rybu. Asi budu muset přehodnotit některé své postoje.....Po několika měsících bych ráda dodala, že jsem to sledovat přestala a jak tak koukám, tak osmdesáti díly to nekončí, takže pochybuju, že seriál udržel alespoň takovou úroveň, jakou měl na začátku. Viděla jsem prvních asi 40 dílů a nějak nemám chuť pokračovat dál. Škoda ()

Franta852 

všechny recenze uživatele

250.díl - Leoš si půjčuje 20.milion na reklamní kampaň, starý Trébl stále nic netuší...Kluci stále vaří v hotelu, nebudou se přece otravovat s vlastní již dokonale zařízenou hospodou... Jardovi se podaří uvařit první dobré pivo... /// Na počátku to vypadalo na slibný seriál, to jsem si tak myslel do třetího dílu, pak začala sestupná tendence s kvalitou, začali jste vařit z vody, z pěti dílů by se dal udělat jeden kvalitní, ze čtyř sérií jedna. Chtělo by to použít, nějaký program na kompriaci tipu zip. Akorát stále nechápu proč si neotevřou tu svoji hospodu! Aha, už to chápu, ti dva asi šetří po vzoru Leoše půl milionu, aby mohli udělat pořádnou reklamní kampaň. ()

Reklama

zawes23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už odmalička mám rád české seriály a filmy,hlavně starou klasiku a české legendy,ale poslední dobou stojí filmy a seriály úplně za h...o!Jenže jsou i světlé chvilky kdy se povede něco pěkného,hodně jsem dával na hodnocení uživatelů,jenže časy věřit lidem kteří hodnotí a vlastně ten film ani neviděli jsou pryč,dávají odpad už jen z tradice že tam hraje jejich neoblíbený herec nebo herečka,nebo to točil někdo koho nemají rádi,to mě nebaví!!!herci a herečky v tomto seriálu patří mezi mé oblíbence i když jsou tam spíše novodobí lidičky a né ze staré školy.Mě to bavilo velice rád dám 5 hvězd a budu se těšit na další díly.Humor jáááááá se zasmál. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Nova s Primou se očividně předhání v tom kdo přinese na obrazovky větší žumpu. Za chvilku budu muset v obýváku chodit v gumákách nebo jezdit hovnocucem. Při každém náhodném přepnutí TV na tohle, nebo jinou oblíbenou břečku Čecháčků mi ze všech HDMI výstupů a jiných kouzelných zástrček teče hnědá hmota nepodobná té, co se ze mě line po kýblu KFC a třech časopisech na záchodě. To že příběh hraničí s inteligencí reklamy s Alzákem je jen třešnička na dortu. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Pilot působil na zdejší poměry jako koukatelnej průměr. Až na ústřely s trapným Vietnamcem a podobný pecky. Rychle to jde ale do kopru a nějak nechápu, o co tam jde. Celý to nějak nefunguje, všechno tam působí depresivně, utahaně, nesympaticky. Rozhodně to má do komedie daleko jako já do sexy boyse a nevím, proč by se na to měl člověk dívat. Recepty u titulků jsou už totální WTF...i když hovězí líčka bych si dal...ale určitě ne od Prachaře. PS: Takhle hvězdnej casting takhle vyplýtvat k ničemu ??? EDIT: Totální odpad! ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Na jeden díl bylo zapotřebí cca 50 komparzistů – za celou dobu se před kamerou objevilo cca 10 200 komparzistů. (TheSlezy)
  • Byly vydány tři kuchařky a jeden kalendář („Ohnivý kuře“, „Ohnivý kuře II.“, „Vietnamská kuchyně“ a stolní kalendář Ohnivý kuře pro rok 2018). (TheSlezy)
  • V rámci jednoho natáčecího cyklu se natočily 4 epizody. (TheSlezy)

Reklama

Reklama