Reklama

Reklama

Jack Hunter: Nebeská hvězda

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Star of Heaven (více)

Obsahy(1)

Dobrodruh Jack Hunter se dozvěděl, že nebeská hvězda by mohla být ukryta v Turecku. Vydává se tedy do horského kláštera, v patách mu ale je prohnaný Litman, který se o poklad také zajímá. Osud celé výpravy visí na vlásku. Litman se ve svém honu nezastaví před ničím - ani před vraždou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (32)

kyLuke

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl už dávno a proto jsem ho nemohl ohodnotit.Počkám si až na další shlédutí,ale podle mého to nepůjde nějak vysoko.Ivan Siegel totiž není úplný herec a nijak mi nepřipomíná dobrého dobrodruha.Zápletka také není moc dobrá,neboť trochu připomíná ty velké televizní slátaniny.Viděl jsem i další díly a s těmi si na hodnocení také počkám.Tohle totiž není vůbec dobrý film a co si pamatuju,ostatní díly také ne.Navíc všechny scény v Turecku nestojí za nic.Tento film má navíc tak nevýraznou hudbu,že není skladatel zde ani poznamenán.Stopáž mi přišla přehnaná i když je jen 90-ti minutová.Prostě obyčejná tuctová,nudná dobrodružná zábava. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

děj filmu budete asi vnímat tak,jako byste četli paperbackový román a už hodně otřepaný.Neurazí nemá velkou hodnotu ale je něčím málo zajímavý a proto ho dokoukáte až do konce.Sergei ale byl ve své roli očividně otrávený,Kvitovala jsem s povděkem že není přecpaný různými digitálními efekty.Jen přiměřeně.Proto tolik hvězd ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Posledni dil trilogie s Jackem Hunterem je kvalitativne zhruba na stejny urovni jako dva predchozi filmy zdalo se mi ze byl trochu vic ukecanej na druhou stranu bylo zde finale a na konci se vsechno vyresilo a nebyla nakonec tato trilogie zdaleka tak spatna jak tu nekteri pisou celkove vzato solidni nenarocna beckova zabava ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na něco takového si vždycky kladu otázku, kde se bere vůle něco takového tvořit. U Jacka Huntera ale vůle zjevně nechybí a tak autoři práskají jeden filmový zážitek za druhým. Po předchozím díle, na který jsem širou náhodou narazila jednoho večera v televizi a ze kterého jsem byla natolik paralyzovaná že jsem ho prostě musela dokoukat, už jsem tudletu "hunterovku" vnímala lépe, takže dávám 1*, ale je to vo fous (v podstatě nemohu najít nic, v čem by to oproti tomu minulému dílu "zaostávalo" - jen ta opakovaná hrůza už asi není takovou hrůzou - což jen potvrzuje, že zvyknout se dá skutečně na všechno). ..... ()

Lukyn_CZ 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si vsechny tri dily hned zasebou a musim rict ze se me cely pribeh libil. Schopnej scenarista by z toho udelal jeden film, pripadne dva. Ale tri jsou opravdu moc. V prvni casti jsem se musel srovnat s tim, ze se nekoukam na Indyho, Flynna, Bena Gatese apod.. ale je to dalsi postava, tak proc ji hned odsuzovat :) Jak uz jsem rekl, filmy se libily a davam ***. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když se Jack (Ivan Sergei) vrhne na Litmana (Thure Riefenstein), dá mu dvě rány pěstí a nakonec napřáhne levačkou, přesto však v dalším záběru udeří pravačkou. (JackBurda)

Reklama

Reklama