Reklama

Reklama

Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb (více)

Obsahy(1)

Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje! (oficiální text distributora)

Recenze (43)

honajz 

všechny recenze uživatele

I druhý film téhle minisérie se mi hodně líbil. Jak jsem psal u prvního dílu - je nutné brát v potaz, že to je televizní věc. Indiana Jonese to nevykrádá, jen se inspiruje. A ostatně sám Indiana Jones se inspiroval u svých dobrodružných předchůdců jako Alain Quatermain. Není tu příliš akce, ale když je, bývá na TV film dobře nasnímaná, lokace jsou pečlivě vybrány a kamera kouzlí, jak jen může, scénář není hloupý a je v něm jistý nadhled. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Musím se opakovat, ale jako u prvního dobrodružství tohoto hledače pokladů si musíme uvědomit, že všichni ti Flynn Casenové, Jack Hunterové nebo Tess Chaykinové jsou jenom hrdinové televizních filmů a charisma Harrisona Forda by u nich nenašel ani Indiana Jones. Proto, kdo chce velkolepou podívanou nechť si pustí Mumii nebo Chrám zkázy a ten kdo se spokojí s ničím nevyčnívajícím televizní dobrodružství aniž by se stal hledačem chyb a absurdit může najít upokojení u Jacka Huntera. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Nevydržel jsem víc než 20 minut. Sergeiovi prostě inteligenci a proslulost nelze věřit (možná tak kariéru gay-modela, to možná). A zbytek byla jen snůška blbostí, vedoucí k tomu, aby mohl chlápek s kloboukem pobíhat po Egyptě, nechutně umělé, velmi levné. Vedle Huntera je i Flynn Carsen velkofilmem. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Budu se opakovat jako u prvního dílu - není to podle mě takový brak, že by si to zasloužilo jednu hvězdu, jednou se to dá přežít, protože je to opět na úrovni nějakého nízkorozpočtového seriálu. Do Hunterova harému se tentokrát přidala další atraktivní dívčina Alaina Huffman, kterou znám ze Stargate Universe - taková discount verze Charlize Theron. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší amatérsky klon Indiana Jonesa. Zatiaľ čo Flynn Carsen si dobre uvedomoval aké má možnosti a tak išiel cestou humoru a sebaparódie, Jack Hunter toho nie je schopný. Tvári sa ako seriózny dobrodružný film a preto nutne zlyháva - nemá na to hercov, scenár ani rozpočet. Keby nebolo postavy Tárika - otravného pritepleného sidekicka - tak by to ale bolo vcelku znesiteľné. Ten kretén tam ale je a každou sekundou na obrazovke si pýta smrť strašným spôsobom. Špeciálne kvôli nemu dávam 1*, bez neho by to bolo aspoň na slabé dve. 3-/10 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack (Ivan Sergei) běží ke skále, ze které chce skočit do řeky, má rukávy vyhrnuté. V záběru, kdy skáče dolů, je má na rukou a po dopadu je má opět vyhrnuté. (JackBurda)

Reklama

Reklama