Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Obsahy(1)

Když rozhádaným manželům (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se přespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své nejhorší noční můře. Zdejší majitelé je sledují na každém kroku pomocí skrytých kamer a začne jim jít o život, když zjistí že se stali jen loutkami ve vražedném pornu… (Reiniš)

(více)

Recenze (388)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Snesitelný thriller s gradujícím napětím. Beckinsale sympatická, ale nějak se mi k ni nehodil Wilson. Správce motelu od pohledu pěkný darebák. Alespoň vím, že když se potenciálně v Americe ztratím, nikdy si nevyhlédnu opuštěný motel... :-)) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jediné, co zachraňuje sračkový film, je výskyt herců z první ligy, ovšem trošku směřujících do baráže..........moje hodnocení = 3 z 10. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Za mě super. Mám strašně ráda tyhle ''malé'' thrillery a tenhle mě vážně nezklamal. Hlavně kvůli sympatickým hlavních postavám a jejich reálnému jednání. Konec (happyend) byl trochu neuvěřitelný, ale nevadil mi, spíše naopak. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný horor, který sice rychle uteče, ale nevyděsí tak jak by měl. Atmosféra byla z počátku slušná, ale pak se to nějak vytratilo. Plus Antalovi za snahu o atmosféričnost, bál jsem se, že to bude další zbytečně násilný film. Naopak se mi nelíbilo zařazení těch úchylných videokazet. Z celého filmu mám tak rozporuplný pocit, nezmění to ani výborný herecký výkon Luka Wilsona a skvělá kamera Andrzeja Sekuli. ()

SkyLukey 

všechny recenze uživatele

Jeden z tuctových béčkových hororů. Skupinka lidí, psychopatů prahnoucí po zabíjení a děšení lidí. Asi to začnu počítat, kolik podobných hororů už existuje. Zářný příklad toho, že ani filmové hvězdy nedovedou zachránit film. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Mě se líbilo, jak se tam nikdo s nikym a ničim moc ne*ere. Prostě krátkej úvod a pak rovnou řežba. Žádný natahovaný začátky ani konce. Akorát příběh je trochu na vodě... ne úplně uzavřený konec vítám. 65 % ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Tak jo, bylo tam pár lekaček, pár momentů, kdy mě lehce zamrazilo, určitou atmošku to mělo, ale celej film o tom, že jdu do motelu, tam se setkám s nějakejma narušenejma divnejma lidma...no, ještě že má ten film jen něco málo přes hodinu:-))) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Dvojice rozhádaných manželů příjíždí do opuštěného motelu, jehož majitel se baví tím, že natáčí s hosty snuff filmy. Celkem standartní námět, který vybočuje hlavní dvojici hrdinů, kteří se kupodivu nechovají jako totální pitomci, ale přemýšlí a racionálně jednají. A hlavně oba herci umí obstojně hrát. No i když jsem sice ve skrytu duše doufal, že Kate nakonec chytí a něco "zajímavého" s ní natočí, jsem celkem spokojen i s happy endem a vlastně i s celým filmem. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Super záležitosť z prostredia odlahlého motela s perfektnou napínavou atmosférou a dobrým hereckým obsadením. Nimrod Antal vytvoril skvelé divadlo. ()

MossIT 

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem viděl Pokoj 1408, který byl fakt sračka je tento horor příjemným překvapením, možná právě proto, že narozdíl od 1408ky sem od něj nic nečekal. Sice si říkáte, že jste to už stokrát nekdě viděli, ale oproti jiným vyvražďovačkám typu Pach Krve, Texaský Masakr... to má atmosféru, tempo a místy i vtip. 7/10 ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Pro mě super napínak, který tady chyběl a trochu zničil tu pachuť nějakých Hostelů. Velké plus taky bylo, že postavy hráli známí herci, což je přece o něco působivější! ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pocitil jsem nebyvale rozcarovani pri zacatku zaverecnych titulku, protoze je tezke pochopit, jak slusny, ale po pravde i nezkuseny reziser, neni schopen vytvorit, s obstojnou hereckou dvojkou na place a predem jasnym scenarem udalosti, napinavou a alespon trochu desivou atmosferu. Velke zklamani a cerny puntik v podobe 35% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Zápletka je jednoduchá, ale úderná. Chvílema je film hodně mrazivej a napínavej. Zažít bych to fakt nechtěl. ()

VIPerson 

všechny recenze uživatele

Spoustakrát viděný námět,který zde byl moc hezky ozvláštněný a především byl velmi zručně natočený...nicméně hloupost a nereálné chování postav (scénář) podkopl Antalovi nohy....čistočistý průměr,oproti The Strangers veliký nadprůměr ()

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama