Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po shlédnutí části nějakého dílu. Vydržel jsem to do první reklamy a potom jsem to vypnul. Naprosto otřesné triky snaží se to tady o totální sci-fi pekelné technologie a vymoženosti, ale je to uděláno tak graficky špatně, že to vypadá naprosto směšně a amatérsky. To i snad lepší triky má 16 let starý seriál podobného zaměření - Zmije. To mě nejvíc rozčiluje a totálně mě to odradilo. K tomu přidám absolutně nereálné ( a to i na takový typ seriálu) věci a sbohem. S původním Knight Riderem se to nedá absolutně srovnávat. Ten mě své osobité kouzlo. Hvězdu dávám za to, že jsem neviděl ani jeden celý díl, tak možná to je lepší. Ale co jsem viděl, tak to teda ne! Howgh! ()

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, nevýrazné příběhy, dementní teenagerovské dialogy, které podle mého patří spíš do Beverly Hills 90210. Navíc sprostá vykrádačka původního seriálu, za což paradoxně můžeme poděkovat, poněvadž to tím pádem zvyšuje hodnocení Knight Riderovi z 82hého. Jen nechápu, že od režírování takové sr.čky neodradil seriál nevíce atraktivní "Knight rider team". FUJ ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne tak nabubřelé jako nové Beverly Hills a ne tak ambiciózní a zároveň stupidní jako Sarah Connor Chronicles. Jen nehorázně špatné, zbytečné a zhovadilé. Tedy do puntíku přesně takové, jak se na pohrobek naivního, leč kultovního hitu z osmdesátých let sluší. Bruening je překvapivě snesitelný, Kilmer naopak nudný a zbytek... ten bych nechal preventivně odstřelit na okraj sluneční soustavy. Především pak ty dva programátorské idioty, jimž dali scenáristé do vínku téměř nesnesitelné pokusy o humor. Nic křečovitějšího jsem letos neviděl. ()

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama