Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že mě to bude bavit stejně jako dřívější seriál, ale vůbec mě to neoslovilo. I když Davida Hasselhoffa nepovažuju ani tak za herce, spíše jako takovou figurku Showbyznysu, tak Justin Bruening mu nesahá ani po kotníky. Proboha to nemohli vybrat jiný auto. Mustang neni špatný, ale sem se jednoduše nehodí, na Pontiaca z původního seriálu prostě nemá. Ne že by původní seriál byl nějaký majstrštyk, ale své kouzlo to určitě mělo a na svojí dobu to docela šlo. Teď původní seriál vypadá úsměvně, ale vždy mě to bavilo. Není divu že tento remake museli v Americe radši stáhnout z vysílání. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Zakládám si na tom, že seriály hodnotím jako celek. Vytáčí mne hodnocení jen podle několika sérií, které se povedly, i když zbytek seriálu stojí za hovno (např. Prison Break nebo IT Crowd). U tohoto kousku však rád udělám výjimku. Plnou nálož bych totiž asi nepřežil, protože tohle je prostě jeden velkej pytel plnej sr*ček (soudě podle asi čtvrt hodiny jednoho dílu). Příšerný. Příšerný. Příšerný. Být televizní scénárista musí být vážně pohodová práce, když do televize berou i něco takového... 0% ()

Reklama

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Je jasné že Knight Rider mal ostať tam kde vznikol, teda zakonzervovaný v sude s haringami v 80-tych rokoch 20 storočia. Pôvodný seriál bola naivná konina s hovoriacim autom a jeho playboyským šoférom a nech si o Haselhoffovi myslí kto chce-čo chce bol to skrátka jedinečný unikáť ktorého nejaký nímand s herkulovsky mocnou sánkou nemôže tromfnúť aj keď bol podľa všetkého vojnovým veteránom už na strednej škole keď cez prázdniny miesto brigády vo fastfoode bojoval v Iraku za demokraciu pre arabáčov. K.I.T.T bol vo svojej dobe zázrak z ktorého aj mne padala sánka, lenže dnes v dobe technologických zázrakov už auto s radarom a katapultovacími sedadlami samozrejme nikoho neohromí. Autori seriálu tak museli mocne pritlačiť na sekeru a urobili z neho maskovacieho transformera schopného ovládať na diaľku akúkoľvek elektroniku. Bolo to však prd platné a paradoxne platí že primnoho zázračných schopností je K.I.T.Tova smrť. Jediné čo nevedel bolo asi lúskať orechy zubami ako Marfuška a aj tak má z toho hovno lebo to nikoho moc nezaujalo. Platonická naivita starého seriálu samozrejme musela zmiznúť a bola nahradená modernou pseudo realistickosťou ktorá však fatálne zlyháva a necháva akurát dojem úplne zbvytočnej námahy ktorá vôbec nestála zato. Pochváliť musím len modernú úpravu klasickej znelky ktorá sa podarila, inak nudááááááááá...ááááá...zíííív. ()

Všelicos odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem předem věděla, že se to původní legendě nevyrovná, ale až takovýhle poklesek jsem nečekala. Seriál se nás snaží zahltit parádní akcí, ale je to jen trapas, trapas, trapas. Nesympatické postavy (zlatý starý dobrý prudil Devon!)... a hlavně auto, které se mi vůbec nelíbí. Starý design mi paradoxně přišel modernější - starý KITT totiž vypadal jako obyčejný sporťák, který byl tajně vytuněn, ale tohle, to je pěst na oko. A ten dabing... Odpaaad! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama