Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Docela se mi líbí to, že tvůrci zachovali onu typickou béčkovost seriálu (nevím, zda to byl přímo záměr), ale nutno dodat, že jak s klady, tak zápory. Zůstala naivita, nelogičnosti a díry ve scénáři, na druhou stranu byly citlivě zachovány KITTovy hlášky, ucházející akce, svým způsobem i zábavnost. Dá se říct, že i herci byli vybráni uvážlivě a jsou mi vesměs sympatičtí, hlavně tedy Deanna Russo. Jsem optimista a věřím, že nějaký potenciál tam je a že bude maximálně využit i díky dnešním moderním technologiím. Uvidíme, jestli se Michael vyseká v první zatáčce nebo dojede do cíle bez škrábance a v plném lesku. UPDATE: Po několika slabších dílech z prostředka série přišly zajímavější a zábavnější díly, takže za první sérii dávám nakonec smířlivých 55%. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec konat nemuselo, kromě toho, že nám převádí dobrodružství Knight Ridera do zhruba o čtvrtstoletí pozdější doby je to prakticky to samé jako v původní sérii. Špatného herce nahradili ještě horším, alespoň, že Deanna Russo to docela zvedá a K.I.T.T je jako Ford Mustang naprosto k sežrání! ()

Spevo 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, pre akú vekovú hranicu to je určené. Do 10 rokov to ešte môže byť dobré, mňa tiež ako malého bavil originál (koho vtedy nie..), takže chápem, že mladším sa to môže páčiť, ale momentálne ma tá sprostosť až urážala, trápne, o ničom, nudné, nesympatickí herci.. Jedna hviezda za pekné auto. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V současné hromadě seriálů různých kvalit chápu, že nový Knight Rider není nic extra. Nezajímaví herci, dialogy k pláči, neuvěřitelná debilita celkově, ... . Ale i přesto jsem na to koukal rád, asi jsem potřebal něco tupoučkého na "zábavu" a popravdě s dalšími, dalšími díly se mi to začalo líbit. První část série je ubohá. Ještěže přišel zlomový díl a všichni trapáci vypadli a zůstalo tam je osazenstvo, které za něco stálo. Jsem rád za podobné seriály, jinak bych už ani neznal rozdíl mezi seriálem X a seriálem Y, jelikož jsou povětšinou na podobné téma. Schválně otázka do pranice - kolik je seriálů z nemocničního prostředí? Kolik o suchém humoru? Kolik rádoby zajímavých detektivních seriálů? Tuna! Ale seriál, který v dnešní době přijde jako něco "nového" těch tu zase tolik není! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama