Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu tyhle moderátorské novátory co tupě hledí do kamery a čekají až jim blikne červená. Stará Snídaně s novou měla hlavu a patu a byla celkem poživatelná, že by se člověk snad mohl u toho i nasnídat. Ale ta nová je naprosto DĚSNÁ příšerná grafika s ještě děsnější znělkou, podivnými rosničkami, odloužilého člena skupiny Lunetic nebo průměrní herci, které nabrali z primy(konkrétně ze seriálu VKV)...Dostávaly mě takové ty rozhovory " s odborníky " na cokoliv ať na lupenku či cokoliv jiného a huronský hraný smích na kameru. Zajímala by mě výplatní páska, ale někdy je opravdu lepší nevědět. ()

Vodin 

všechny recenze uživatele

Když je člověk ještě rozespalej, tak snese hodně. Většinou pěkná moderátorka, s nějakým Lojzou, kterého si ani nevšímám a říkám si radši kdyby tam nebyl. Ale aspoň sleduju jak mi ty hodiny ubývají a budu muset jít zase makat, dozvím se jak se asi obléct,protože z okna se podívat je moc složitý a občas se dozvím jak uplést nějakej věnec, nebo udělat něco z papíru aneb nesnesitelný Láďa Hruška. 50% ()

Reklama

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Tady nejde hodnotit, ani zdaleka, nějakou uměleckou stránku. Televizní pořád hodnotím v pohledu na: 1. Moderátoři- úroveň moderátorů je na Nově celkově tragická a ve Snídani s Novou tomu není jinak. 2. Informovanost diváka- Bože nedovím se nic nového a nebýt toho, že vybírají moderátorky s bujným poprsím tak u toho asi usnu (Ikdyž pořad by mě měl spíš probudit!). 3. Zábava- Nebýt raníčku tak je to moc chabé. Herci z "úžasných" seriálů či šarlatánky nebo milionkrát pozvaný ředitel pražské ZOO mi už lezli na nervy! 2* Dávám za ty hrudníčky moderátorek! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľa televízií dnes využíva tento trendový formát relácie, ktorá je naživo vysielaná z interierov štúdií od skorého rána. Dvojica výrečných moderátorov vyspovedá zopár hostí, pustí sa nejaký hudobný klip, prečítajú sa krátke správy, predpoveď počasia, dopravná situácia a tak každý deň dokola. Česká Nova bola jedna z prvých staníc, čo s tým v našich krajoch začala. Pamätám si, že som si zvykol, keď som išiel do práce, dať ľahké raňajky, kafíčko, cigaretku a podmaz ku tomuto rannému rituálu mi robila práve táto relácia. Bolo to také moje televízne rádio. ** ()

wafc 

všechny recenze uživatele

"Dal bych si snídani hovno, děkuji." "Víte, máme pro vás speciální nabídku prvotřídní sračky. Její výhody vám jsou jistě známé, ale nedá mi nezmínit mazlavost a krkem dokonalá procednost." "Interesantní, kde mi na plato naservírují tuto delikatézu?" "Na Nově, pičo"... Takže ne, s tímto pořádhem se snídat nedá. Hvězdu dávam každému z Tomášů, kteři jsou prostě výborní. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama