Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hola hej máme tu další hororovou parodii, která se po vzoru Scary Movie snaží parodovat několik známých filmů. Tedy zde to nefunguje až tak doslovně, protože tvůrci si převážně vypůjčili pouze několik postav (např. Chucky, Jason, Freddy, Michael, Pinhead, Leatherface a jiní…) a udělali z nich doslovně totální kretény. Jakožto velký fanda některých zmiňovaných jsem byl sice dost znechucen, ale podobné stupidity je občas potřeba překousnout. Tedy pokud to stojí za to. Tady to ovšem moc nefungovalo a popravdě celý snímek na mě působil hodně trapně. Tvůrci nás doslova zasypali spoustou laciných situací, kterým se můžou smát zřejmě jen narušení jedinci, ale na jejich obranu musím říct, že jsem se zde dočkal i několika zajímavých momentek. Žádná z nich mě však již nikdy v životě nepřinutí si tohle „veledílo“ pustit znovu, ale zároveň zajistily, že tomu nedám odpadní hodnocení. Sranda není na škodu, ale všeho někdy moc škodí. Úvodní scénka na hajzlíku či Drákulovy nevěstky určitě stojí za zvýšenou pozornost, ale všemu nasadilo korunu otřesné hitlerovské karaoke a zubožení Leslie Nielsena. Alespoň ve stáří by mohl mít dost důstojnosti a vyhýbat se podobným sračkám (rolím). Vím prachy jsou potřeba, zvláště když nás vláda oškubává- kde se dá, ale trocha sebeúcty neuškodí. No ta bloncka byla vážně kus... ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem očekával nějakou vtipnou scénu... Nějak žádná nepřišla, ale trapných a nudných bylo dost. Jak již psal B!shop, jasná urážka hororových ikon. Až mě to zamrzelo, když jsem je totiž viděl v traileru, říkal jsem si, že by to mohla být možná povedená parodie, ale místo toho to byla fraška s žádným pořádným příběhem. Jediná vtipná scéna: Když sejmuli malého kluka brankáře a mysleli si, že je to Jason. Herecké obsazení absolutně neznámé a slabé, ale to u podobných Céčkových parodií bývá :-) ()

Reklama

Rob318 

všechny recenze uživatele

Mám rád parodii, ale co bylo sakra tohle.Parodie na parodii?Já se vážně snažil tomu dát šanci a snad i polohlasně fandil abych se alesponˇ jednou zasmál a...nepovedlo se.To co jinde funguje je tady dotaženo do trapnosti.A chudák Leslie tenkrát asi přetáhl účet u plynárny,že tohle vzal.Ach jo občas bych měl poslechnout instinkt.. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

100 % Odpad!!! Bez debat. Protože zde není o čem debatovat. Tato rádoby "parodie" akorát tak zesměšňuje vše, co jí přijde pod ruku, ale o parodii zde nemůže být řeč, protože k smíchu to absolutně není ani v nejmenším. A když už přijde nějaká naděje, že by mohl přijít nějaký ten vtípek, tak zase působí nuceně, nechutně a bez vtipu. P.S. Ovšem co tady dělá Leslie Nielsen nechápu, sice tento žánr je jeho šálkem kávy, ale proč hraje ženu ? Asi už je až tak senilní, že netuší co dělá, jestli tohle ten člověk má zapotřebí. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude pouze tuctová parodie plný klasických vtipů, ale není tomu tak. Je to horší. Příšerní herci, kromě Leslieho. Jediné na co se dá v tom filmu koukat jsou obří prsa Diory Baird a to se mi zdá dost málo. Nevím, proč si vždy myslím, že když si pustím takovýto film, že mě nadchne podobně jako Scary movie. Jedna z nejhorších parodií. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama