Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Misfits s Heroes, to je jak srovnávat Happy Tree Friends se Šmouly. Tady jde hlavně o postavy, nekompromisnost, revoltující kontroverznost a nahláškovanost, naopak takřka žádnou roli nehraje, že po stránce logiky to dost drhne, respektive mnohdy nedává sebemenší smysl. Obstálo by to i bez těch schopností. Akorát by to pak již nebyl tak poklesle zábavný „pure mindless vandalism“. Ve druhé sezóně jsou sice Misfits částečně (opravdu jen částečně) tím proti čemu se v první stavěli a čemu se vysmívali, na škodu to však tak úplně není, protože kvalitní jsou stále kromobyčejně stejně jako nenapodobitelně ujetě originální (třeba pointa epizody 2x05 či porod "vetřelce", kdo příčetný by něco takového vymyslel?). S1: 5/5 S2: 4/5 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

První série se skvěle rozjíždí, druhá je neuvěřitelně nadupaná a napínavá, hltal jsem jeden díl za druhým. Třetí série zklamání, o dost slabší a divnější díly. Čtvrtá série je celkem obstojná, jen mi vadí neustálé umírání hlavních postav.. Nevětší oblíbenec Nathan a jeho skvělé hlášky. Dost mi ve třetí sérii chyběl. Ale Rudy ho docela nahradil, je podobně zobrazen, co se týče chování a vlastností. Ostatní postavy jen doplňují seriál. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Tihle britští anti-Heroes našlapaní parádními songy a skvělými hláškami mě opravdu dostali. :) Nathan rulez!!! S novou partou už se však to největší kouzlo vytratilo. Pár kvalitnějších dílů, ale místy i nudnější části. Rudy je sice šílený dost, ale to nestačí. Druhý gang bude prostě navždy ve stínu toho prvního... přesto výborný seriál! :) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Takhle by to vypadalo, kdyby X meni fakt existovali. Skins ze stejné fabriky jsou kvalitativně ještě o stupínek výš (mluvím-li za neskutečnej náboj prvních čtyř sérek), ale i tak je to podívaná, která chvilkama tají dech, jak napětím tak smíchy. Vyhovuje mi koncepce srovnatelná se Skins, kdy se každý díl zaměří na jednu postavu a ostatní upozadí. Stejně tak mi seriál stylem připomíná Todd and the book of pure evil, nejen postavením -> v každém díle se objeví někdo kdo se mstí za pomoci své schopnosti, ale i podobností některých zápletek z toho vyplívajících (náboženská sekta, videohra, mimino.. je toho víc než dost). Za tři shlédnuté série mi bohužel ani jedna postava není dostatečně sympatická na to, abych si jí dostatečně oblíbila, přesto mě jejich osudy nadprůměrně baví. Čtvrá série je to nejslabší, co seriál předvedl, zato pátá zase skáče vysoko nad laťku průměru. S Hrdiny bych nesrovnávala, to je jak postavit na zem kytaru a tvrdit, že je to basa. Nejoblíbenější postava - Abbey (alias Sadie z Lip Service - ta holka je ďábel!) Jednotlivé série - 90%, 60%, 70%, 30%, 80% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik dílů Heroes, takže co napíšu nemusí být úplně přesné. Misfits jsou takové britské Heroes v eRkové verzi (jazykově to je lahoda) a bez spletitých politických machinací. Jako bych viděl stylově americký seriál, ale s britským přístupem. 5 lidí (s některými jsem měl chvilku problém, ale našel jsem si k nim cestu) na jednom místě a to stačí. # humor 3 | akce 5 | napětí 3 ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Nejsledovanějším dílem prvních tří řad seriálu byl s téměř 1,8 miliony diváků úvodní díl 3. série. Téměř všechny díly 2. a 3. řady byly nejsledovanějšími pořady televizní stanice E4. (gogos)
  • Když Alex (Matt Stokoe) přichází do karaoke baru, tak slyšíme v pozadí hrát skladbu I Feel You (1993) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich osmého studiového alba s názvem „Songs of Faith and Devotion“, které vyšlo v roce 1993. (Trajektt)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama