Reklama

Reklama

Scooby Doo: Záhady s.r.o.

(seriál)
  • USA Scooby-Doo! Mystery Incorporated (více)
Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Mysteriózní
USA, (2010–2013), 19 h 46 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Joe Ruby, Ken Spears

Hrají:

Frank Welker, Mindy Cohn, Grey Griffin, Matthew Lillard, Patrick Warburton, Lewis Black, Gary Cole, Vivica A. Fox, Udo Kier, Kate Higgins, Frances Conroy (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Zbrusu nová televizní série se Scoobym-Doo pro všechny rodiny, které mají jejich záhady stejně rádi jako mají Scooby-Doo a Shaggy rádi pizzu … kořeněnou s extra omáčkou! Přidejte se k partě v Crystal Cove – nejstrašidelnějším místě na zemi – abyste vyřešili hrůzostrašné případy, plné strašidelných bubáků a duchů, vzrušujících honiček, děsivých překvapení a, samozřejmě, Freddyho geniálních pastí. Parta na všechny ty duchařské rekvizity ale už nenaletí. Ví totiž, že za maskou příšery se vždycky skrývá nějaký zloduch. Pak ale dostanou tajemnou stopu od záhadného pana E, který jim předloží zatím největší rébus – musí odhalit tajemství za prokletím Crystal Cove! Pusťte se spolu se Scoobym-Doo, Shaggym, Freddym, Dalphne a Velmou do čtyř akčních dobrodružství z báječné nové show, která přináší spoustu setsakramentské zábavy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Lukas__ k tomuto seriálu (8)

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010) 

Seriál Scooby-Doo jsem měl jako hodně, hodně malý rád. Každý starší 10 let asi dokáže pochopit, že originál je jen 1 dokola se opakující příběh. To je zde do jisté míry 1. série. Ovšem v závěru 1. série (poslední 2 epizody) a většině 2. série už tenhle seriál není jako originál, UŽ NENÍ PRO MALÉ DĚTI. V těchto případech totiž tento seriál úspěšně zvládá to, co nedávno velmi žalostně nezvládl nový seriál Velma. Tady v tomto seriálu totiž máme zbraně, německé roboty z 2. světový, skutečné příšery (mimozemšťany) a co je pro "dětský" seriál asi nejvíc mimo zlého německého papouška, který ovšem reálně (naštěstí jen off-screen) páchá vraždy!!! ()

All Fear the Freak (2011) (S01E26) 

Tak počkat (rozhodně žádné připomínky k zatím nejzajímavější adaptaci) ten papoušek spáchal v dětském animáku vraždu!? ()

The Midnight Zone (2012) (S02E11) 

WTF fakt je to pro děti!? Protože na to je tu podle mě až moc smrtí, zbraní a (v 2. sérii) nacistických robotů! ()

Heart of Evil (2012) (S02E14) 

Tahle adaptace si zakládala na relativně "skutečnějším" zobrazení (až na většinu pastí), ale najednou je tu superhrdina s robopsem, který vypadá jak kdyby vypad z úplně jinýho animáku (což je možná pravda nevím jestli šlo o crossower s jiným světem, kde je "Modrý sokol" nebo je to výhradně Scooby-Doo postava). ()

The Horrible Herd (2013) (S02E17) 

Já jsem snad pustil jiný seriál!? Žádný pseudopadouch za maskou, ale až hororový útok zmutovaných zvířat, nemluvě o pasáži s pokusem o vraždu raketometem! ()

Gates of Gloom (2013) (S02E24) 

WTF už předtím jsem čuměl s pusou dokořan, že tu lidi umírají, ale teď tu jsou otroci, pokus o systematické vyvraždění, německý superpadouch a akční přestřelka!!! ()

Through the Curtain (2013) (S02E25) 

Doteď se o výskytu slova vražda v souvislosti s tímto seriálem dalo polemizovat, protože to bylo naznačeno, ale nikdy ne na 100%. Tady je zcela jednoznačné zastřelení člověka německým robotem ovládaným papouškem!!! Sice to je offscreen, ale máme výhled na zbraň mířící na oběť, změní se záběr a slyšíme střelbu! Teď jsem si již zcela jistý minimálně 2. série této adaptace už není pro děti, jako byl originál. ()

Come Undone (2013) (S02E26) 

Narovinu to, že konec je, že se nic z toho nestalo, je asi nejlepší konec, jaký to mohlo mít. (Taky je fajn, že se to nestalo je vysvětlen líp, než nějakým klišé ve stylu "Byl to jenom sen." apod.) ()

Reklama

Reklama