Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jsem od toho čekala víc, protože jsem byla trochu zklamaná. Celý ten film se zdál, že by mohl být něčím odlišný, ale to byla jen první třetina, pak všechno samozřejmě zajelo do zajetých kolejí, aby to mohlo skončit happyendem pro všechny a to mi zrovna u tohohle filmu vadilo. Dávám 3* jednou se to vidět dalo, ale podruhé už bych na to pravděpodobně nekoukla. Ale jako musím přiznat, že výmluvy proč nedělat úkoly měl opravdu originální. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný film. Pojetí příběhu o dospívání trochu z jiného úhlu. Líbilo se mi, že hlavní protagonista má těžce definovaný pohled na svět...chvílema introvert s neukojitelnou touhou dokázat pomocí svých kreseb něco úžasného, co ho charakterizuje, vystihuje jeho náladu. Jak dokázat prostřednictvím svých kreseb emoce...Když se mu do cesty připlete pohledná dívka Sally, která má také komplikovaný život. Jeho pohled se rázem postupně začíná proměňovat nejenom díky jeho přátelství se Sally, ale také díky spolužákům Zoey a Willem. Vyvrbí se z přátelství mezi Georgem a Sally něco víc ??? ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

To co je na tomhle filmu nejlepší, ale bohužel asi také to jediné co člověka zaujme je postava George. Dokonale promyšlená a do detailů popsaná osobnost a ještě celkem dobře zahraná (což bylo od Freddieho Highmora příjemné překvapení). Pak možná ještě hudba by stála za zmínku, ale to je asi tak všechno. Naprosto v rozporu s postavou George je postava Sally- tak jednoduchá stupidní a předvídatelná- jako na konec celý děj- i přes to jak skvěle se jevil na začátku. To co mě ale úplně znechutilo (...možná trochu silné slovo) byl konec, který ačkoli je hřejivý naprosto ničí začátek filmu a i jeho atmosféru. Za George - 3 trochu silnější hvězdičky. ----"I read a quote once when I was a kid "We live alone, We die alone. Everything else is just an illusion." it used to keep me up at night."---- ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemné americké nezávislé léto, které dokáže být příjemné jenom tehdy, pokud Vám Freddie Highmore, kterej je chytrej jak rádio, sedne. Jeho postava je totiž inťouš na čtyřicet způsobů, který má svůj svět, svoje jednání a nehledí na nic jinýho. Všechno zachraňuje taky, i když trošku normálnějc, zvláštní Emma Roberts, která mi dělá radost v každém filmu. Někdo tvrdí, že je nepříjemná, já s tím takový problém nemám, ba naopak, moc hezky se na ní kouká. Uvidíme, jestli se časem objeví i v nějakém větším filmu. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná (ale fakt jen lehounce) romantická komedie ze středoškolského prostředí, kde nikdo netancuje, nezpívá, nehopsá a není vytrslej z maturitního večírku. Tenhle obyčejnej život umělecky založeného středoškoláka mi docela sedl a Alicia Silverstone - no nepoznala bych ji. Coz je dobře, když se herečka (i herec) dokáží občas netvářit tak, jak od nich divák čeká. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama