Reklama

Reklama

Doktorka Emily

(seriál)
  • USA Emily Owens, M.D.
USA, (2012–2013), 9 h 1 min (Minutáž: 41–42 min)

Hrají:

Mamie Gummer, Justin Hartley, Aja Naomi King, Michael Rady, Necar Zadegan, Kelly McCreary, Yoshie Bancroft, Christine Willes, Harry Lennix (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Emily Owensová právě ukončila studia medicíny a pracuje prvním rokem jako začínající chirurg v nemocnici. S nástupem do práce je připravená pohřbít tu podivínskou, nejistou a nerozhodnou dívku, kterou byla v době studií. Chce se stát novým člověkem a zodpovědným lékařem. Brzy však zjistí, že nemocniční prostředí je v určitém směru velmi podobné tomu vysokoškolskému. Na scénu přichází Will Collins, také čerstvý absolvent medicíny a další pohroma zhmotnělá v postavě Cassandry Kopelsonové. Přestože se hned první den Emily ocitá v nezáviděníhodné situaci a v drobném průšvihu, nic nekončí. Naopak. Boj o vlastní identitu a postavení v práci začíná a určitě to nebude procházka růžovou zahradou. (CBS)

(více)

Recenze uživatele sitmin k tomuto seriálu (1)

Doktorka Emily (2012) 

Nebudu přípiš hodnotit seriál, protože je to horší, ale relativně věrná kopie Scrubs, jenže... Už po několikáté soukromá televize zdvihla seriál, který byl v zrušen v průběhu, nebo na závěru, první sezóny a to naprosto vědomě a ve značném odstupu od jeho ukončení a mně osobně to přijde přinejmenším nechutné. Nejprve upoutávky, kampaň trvající měsíce (viz Flashforward) a pak vám pustí těch pár dílů a vy čekáte, že bude něco víc, ale nebude a ani není šance, že by bylo! Televize to samozřejmě nedělají z hlouposti, ale práva k seriálu, který už se nenatáčí a tudíž nemá pro americkou stanici výrazný potenciál, se prodává levněji než třeba Mad Men, kteří po sedmi letech masivní popularity ve státech nechávají naše programové vedoucí v klídku, protože by museli připlatit. Z ekonomického hlediska je to jasné, z morálního je to urážka a také potvrzení toho, že v našich televizích se pohybuje banda amatérů. Zmíněným Scrubs trvalo 12 let, než se dostali do ČR... A pak to nadabujou a je stejně po srandě. ()

Reklama

Reklama