Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Asi by som dal odpad. Nespominam si na nic za co by som dal aspon 1*.

Ked uz aj vegetol odjebe becko, tak je to fakt zly film. :))

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Z dvojky som mal pred rokmi taku tazku traumu, ze som nenasiel odvahu na repete. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tohle nejde ani s odstupem času hodnotit jako povedené. Možná je to částečně povedené jenom tím jak je to nepovedené :) některý postavy ze hry se tu objevují jen z povinnosti. Viz rychlá eliminace Raina a totálně trapná likvidace Sheevy. O některých postavách je tu jenom zmínka jako Kabal a Stryker a ještě tu řeknou Habal místo Kabal : D jenom ten Baraka se celkem povedl a Jax nebyl úplně špatnej. Po stránce soubojů slabota. Jenom roboti cyrax a Smoke aspoň něco předvedli. Robin Shou tu tentokrát nemá ani jeden pořádný souboj a vyloženě směšné jsou bitky Kitany u kterých je až moc očividně vidět, že všechny údery jdou úplně mimo. Ty finální bitky s použitím animalit to už je vrchol trapnosti. Neměl jsem si kazit dobrý dojem z prvního dílu a na repete dvojky jsem se měl radši vysrat.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Pane bože co je to za sračku? Pršící ninjové? To jako fakt? Johnny Cage umře hned na začátku? jakého debila tohle napadlo? Shao Khan je narozdíl od herní verze prťavej, tlustej a trapnej. Raiden tam bude prakticky zbytečnej, narozdíl od jedničky. Většina soubojů tam bude trapná skákačka, to není mortal kombat to je mortal balet. A věta,, mami-ty žiješ? Máš smůlu-zemřeš". A scorpion o kterém jsem si myslel že chcípnul se vrátil jen proto aby se porval s bratrem sub-zera a unesl kitanu s větou ,, SUCKERS" v anglickém jazyce taky Shao Khan až skope Liu Kanga bude v AJ jazyce asi 3 vteřiny štěkat. Jediný plus jsou některé dobré bitky jinak je to sračka všech sraček a animality je vrchol ubohosti a trapnosti ( a raiden tam aniž by předvedl slušný souboj). Pokud se rozhodujete jestli škola nebo tohle volte školu.

na příspěvěk reagoval JackBurda

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Hned po hlášce: ,,Mami, ty žiješ" ,,Máš smůlu, zemřeš" jsem byl u fimu mimo, jakoby v mikrospánku a krom souboje Scorpion vs Sub-zero a Jax vs Cyrax jsem byl mimo až do konce. Bohužel strašný.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

martin1990  : Doufám, že Jaxe nezmršej v novým filmu. Rozhodně nejlepší postava. A pokud by navázali na seriál a ukázali implantaci rukou, bylo by to dokonalý.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Tak pět hvězd určitě ne - ono to pokulhávání ve scénáři na obě nohy a pár nedostatečných hereckých výkonů bohužel nejde přehlídnout. Já dal 4* a to jen z recese. Protože je ten film těžce podhodnocenej. Zasloužil by si tak 55-63%, protože jako adaptace hry, která nemá zrovna složitej děj, to fungovalo dobře.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

je mi to vsetko jedno..ale mortal kombat milujem! je to moje detstvo a dam tri hviezdicky..ak nie viac!:D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Jak už jsem jednou napsal: Mortal kombat hra, je předloha na houby. Co jste čekali ? Příběh ? Kde by se vzal ? Mortal Kombat nikdy neměl příběh. I když u jedničky to fungovalo. Vážení, ruku na srdce: Nejde o nic jinýho, než o to, že vás štve to, jakým způsobem režisér celej film pojal. A přitom nešlo o nic jinýho, než do sebe zakompletovat spoustu bitek a rvaček nějakým tím tmelem a aby to trochu fungovalo. Jsem fanoušek herní série a jako takovej říkám, že ten film se na motivy hra sakra povedl.

Dave86

Dave86 (hodnocení, recenze)

Nehorázný blujanec, který naštestí opustil můj favorit Lambert. Na začátku sem utřel slzu za potupnou a špatně natočenou(bože můj i čokl na fetu by to natočil líp) sranec smrt Johnnyho Cagee. Pak sem byl rád, že jeho postava byla ušetřena utrpením zbytku filmu, který si snad dělal srandu z lidí co mají mozek,oči a uši.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tento film nepatří mezi TOP 200 OUT. Jako kluk jsem se u toho bavil a obdivoval silné ruce negra.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Tři hvězdy dávám z těchto důvodů: První za Úvodní melodii, druhou za Song od Scooteru a třetí za celkem hezký herečky

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama