Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Recenze uživatele evilmind k tomuto seriálu (1)

Národ Z (2014) 

Zombie seriál SyFy, na CSFD hodnocený množstvím odpadů, povětšinou rovnou po pilotu - což asi vypovídá spíš o hodnotitelích, než o hodnoceném. Srovnání s The Walking Dead se samozřejmě nelze vyhnout, a mám pocit, že si to uvědomovali i tvůrci - a možná proto je Z Nation všechno, co TWD ne. Což myslím jako lichotku! Pokud hledáte dokonalé masky, propracované příběhy, logiku děje, nebo složitě formované charaktery, jste tady špatně. Z Nation je čistá akční zábava, která se nenechá omezovat žádnými pravidly. Chcete létající zombie dítě? Máte ho mít! Když můžou z tornáda pršet žraloci, proč ne zombie? Najdeme bezpečnou farmu? Nevšímáme si jí a jdeme dál! V té samé episodě! Skoro v každém díle je nějaký skvělý, šílený, a relativně originální nápad. Občas pravda ambice tvůrců předběhnou jejich schopnosti/rozpočet (třeba ta episoda ala Na hromnice o den více), ale pořád je to dostatečně zábavné, aby se člověk těšil na další díl. Jen se to prostě děje jiným způsobem než v TWD, kde se nic vtipného nevyskytuje. Za mě tak hodnotím silných 4/5, leč tady na ČSFD nakliknu maximum, ať se trochu vyrovnají po pilotu hodnotící pitomci. ()

Reklama

Reklama