Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zombie seriál SyFy, na CSFD hodnocený množstvím odpadů, povětšinou rovnou po pilotu - což asi vypovídá spíš o hodnotitelích, než o hodnoceném. Srovnání s The Walking Dead se samozřejmě nelze vyhnout, a mám pocit, že si to uvědomovali i tvůrci - a možná proto je Z Nation všechno, co TWD ne. Což myslím jako lichotku! Pokud hledáte dokonalé masky, propracované příběhy, logiku děje, nebo složitě formované charaktery, jste tady špatně. Z Nation je čistá akční zábava, která se nenechá omezovat žádnými pravidly. Chcete létající zombie dítě? Máte ho mít! Když můžou z tornáda pršet žraloci, proč ne zombie? Najdeme bezpečnou farmu? Nevšímáme si jí a jdeme dál! V té samé episodě! Skoro v každém díle je nějaký skvělý, šílený, a relativně originální nápad. Občas pravda ambice tvůrců předběhnou jejich schopnosti/rozpočet (třeba ta episoda ala Na hromnice o den více), ale pořád je to dostatečně zábavné, aby se člověk těšil na další díl. Jen se to prostě děje jiným způsobem než v TWD, kde se nic vtipného nevyskytuje. Za mě tak hodnotím silných 4/5, leč tady na ČSFD nakliknu maximum, ať se trochu vyrovnají po pilotu hodnotící pitomci. ()

Vaiollet 

všechny recenze uživatele

Původně jsem k tomuto dílu psát komentář nechtěla, ale když si pročítám, to co tu píší jiní, tak prostě musím. Je mi líto těch co nepochopili, že tohle prostě není The Walking dead a odmítají se proto u toho bavit a hned hodnotí odpadem po jednom díle nebo pár minutách. A jsem na sebe velice pyšná, že já to chápu a proto jsem si to užila. Zombie pojaté trochu neobvykle, ale nicméně originálně a zábavně, postavy celkem sympatické a děj utíká svižně (to co by The Walking dead roztáhlo na dvě série je tady v jednom díle), díky tomu série utekla rychle. Je pravda, že pilot je trochu zaražený a musím přiznat, že jsem ho viděla, pak jsem si dala dlouhou pauzu a vrátila jsem se k němu celkem náhodou. Pak už to šlo ale svižně. Rozmýšlela jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale díky neobjektivním lidem, kteří viděli nanejvýš jeden díl, dávám čtyři. Ale vlastně mě to nepřekvapuje. Naučila jsem se brát hodnocení z velkým nadhledem, hlavně co se týče seriálů. Ale to bych se mohla dlouho vztekat a stejně by mi to k ničemu nebylo. 1 série 70% ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

V okamžiku zobrazení jmén THE ASYLUM a SYFY by měl každý vypnout televizi,stopnout přehrávač a raději těch zbylých 44 minut začít vyrábět z kaštanů a tyček zvířátka. Tohle je totálně odporný parazit na WALKING DEAD a vše s tématikou zombie. Příšerný herci, dementní scénář a otřesné triky. Je s podivem, že Romero natočil před téměř padesáti lety Noc oživlých mrtvol http://www.csfd.cz/film/7810-noc-ozivlych-mrtvol/ za pár dolarů a vymačkal z toho atmosféru a lepší výkony než SYFY+ASYLUM v 21.století. Dokonce i triky měl daleko lepší. Doufám, že tohle skončí po pár dílech. ROMERA na vás vy hnusní paraziti!!!!!!!!!!!! Hodnocení OST: Utrpení bylo to vidět natož slyšet. Hudba nic! 0/10 ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ako odychový výplach Z Nation funguje dobre. Je jasné, že všetci užívatelia čo dávajú ODPAD sú zakomplexovaný voči Asylumu a zákonite, aby sa nepovedalo, že nebodaj fandia tejto spoločnosti posielajú seriál okamžite do prdele. Porovnanie z Walking Dead? Pozrite si rozpočet oboch seriálov, potom súďte a porovnávajte. Je tu prostý scenár o ceste pár preživších cez USA, aby doručili dôležitú zásielku. Prečo hľadať nejaký hlbšý zmysel? Ten kto má rád žáner Zombie musí byť spokojný, veď masky sú docela fajn a celková akčnosť seriálu tu je tiež, tých "mordov" je tu požehnane a pár nápadov je tu taktiež. Ja dávam šancu a sám som zvedavý kam sa seriál uberie. Má dve možnosti.... Zatiaľ 70% ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Zrušení stanice SyFy zachrání naše mozky. Vítejte u The Walking Dead naruby, kdy mi po dvou minutách došlo, že bych se tomuto rádoby znepokojivému post-apo dramatu měl raději smát, abych to vůbec přežil. Po čtvrt hodině však již nešlo ani to. Takže ano, účel splněn. Vskutku to je učiněná katastrofa. ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)
  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)
  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)

Reklama

Reklama