Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Die Hard mi přišlo celkem civilní, když nepočítám čtyřku a pětku :) navíc se během akce stokrát zranil, sotva vyvázl z těch akcí.. to bch nesrovnával.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ty vole o tom je celá premisa. Proste Diesel vytrieska každého. Napríklad Rocka, s ktorým ma Statham relatívne vyrovnaný súboj. Ale o to vôbec nejde. To je základný prvok 90% akčných filmov. Podceňovaný hrdina uskutoční nepravdepodobný scénar. a porazí sily väčšie ako on. Pokiaľ viem tak nikto nenamietal keď Willis ako obyčajný policajt odrovnal bandu teroristov. Alebo Sly ako horolezec. A scéna v nemocnici je skôr vtip ako reálne vykreslenie Stathamových schopností. Moc sa vŕtaš vo veciach ktoré ti v iných filmoch nevadili.

na příspěvěk reagoval Ouwen

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ten film jede na jednoduchém principu - oni se chtějí pomstí Stathamovi za Hana a on jim za zmrzačení bráchy. A ano Statham z určitého hlediska záporák není, protože si ho na sebe poštvali sami (respektivě Diesel). A Rock tam tu jeho postavu popisoval jako něco extra - je to sice hodně povrchní popis, ale na to abych pochopil, že mu nedělá problém někoho najít a pak nepozorovaně zmizet (navíc když mu tam nikdo nevěnuje pozornost), tak není problém. CIA si Diesela najala na osvobození Ramsey, protože potřebovali dobrý řidiče a Statham měl být odměna za odvedenou práci - CIA Statham vůbec nezajímal. A to hlavní, kde všichni berou, že Statham prohrál - pokud si pamatuju, tak ten souboj byl přerušen vrtulníkem, takže nikdy nevzešel vítěz ani poražený.

 

Jak říkám scénář nic extra, ale na úplném základě pro mě funguje.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Tak, pokud pomsta je nejhlavnější motiv, tak to přece ze Stathama nedělá záporáka ne? A pokud vim, pokud se někam Diesel přesunul se svojí partou, tak se tam VŽDYCKY Statham objevil a jen tak zas zmizel, jako kdyby on měl Boží Oko. A už vidim, jak CIA si najme týpky z garáže na frajera, co je speciální zabiják, kterej vytříská 50 speciálních jednotek ve špitále a pak prohraje nad jediným týpkem z garáže...

 

tam je těch děr strašně moc. je fakt, že jsem DH5 dal 4* ale pokud bych to viděl ted, tak to hodnocení snížim. můj vkus se na filmy celkem změnil za ty tři roky :)

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

A kde tam umřela nějaká rodina? Co si pamatuju, tak to odsralo pár policajtů a ulice byly prázdný. Navíc i sám Russell to tam řekne "Buď ho najdeš první nebo se objeví až to nebudeš čekat a sejme někoho dalšího". A motivace? Pomsta - když se chce někdo pomstít, tak většinou nekouká nalevo nebo napravo a chce toho druhé vydět trpět.

 

Neříkám, že to mělo světobornej scénář, ale to hledání chyb je už trošičku trapné. Ale odpustit, že v největší akční sračce DH5 se dostanete do Černobylu stejně rychle autem jako helikoptérou (a ta má několik hodin náskot) nebo, že tam běhají a radiace jako že neexistuje (to asi ten mega boží plyn, ten to vyčistil celý)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

já nechci po rychle a zběsile scénář co bude úžasnej, ale povrchní scénář, ve kterém budu moct fandit hrdinům a budu chápat jejich motivace.

 

né, že budou hledat boží oko, když je statham sám najde a nafta přesune bojiště do města, kde zabije mnoho rodin a pak poslouchat sračky jak je rodina důležitá. to chci fakt moc ?:)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

To ti môžem garantovať, že scénat bude debilný. Nemá jediný dôvod nebyť. Posledné dva diely obrovsky zarobili a nepotrebovali sofistikovaný scénar. Ja hlavne dúfam, že sa to bude držať akcie a moc sa to nevráti k pretekom a autíčkáreniu. Paradoxne na FF sérií nemám rád to čo ju stvorilo. Tunning a preteky.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

hm, opět to bude přehnaná. tak doufám, že aspoň scénář nebude imbecilní jak u sedmičky.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., ywo666

Gabushka

Gabushka (hodnocení, recenze)

Podle IMDb potvrzena Jordana Brewster. Natáčet ještě nezačala, takže je otázka jestli se objeví i v nových scénách nebo jen ve flashbacích.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Lefty86

mksdnso§n  nm oxdnbosdfhnsdfon o c opjdfbhúobhj  j jhdsdbjhdfpjskie&adäpjq

á   sdjfbspbj pj p pjsosnp j  j onsňpjs dpsfj pjnxspjs§oqapúkweofäawen§o mx 81+54 96 4+ + b l n spdmfosnj o

snsoiubnsodfnsdfon  doúnb bvohn xjiosdfnspam . Tak jo 

na příspěvěk reagoval Lefty86

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Hej hej, pri každej, z tých zriedkavých reakcií na jeho príspevky, vystrekne od radosti. Potom sa búcha po hrudi aký je parádny troll.

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama