Reklama

Reklama

Psychiatr

(seriál)
  • USA The Alienist (více)
Trailer 1
USA, (2018–2020), 14 h 28 min (Minutáž: 42–56 min)

Předloha:

Caleb Carr (kniha)

Hrají:

Daniel Brühl, Luke Evans, Dakota Fanning, David Wilmot, Eugenia Caruso, Ted Levine, Matt Lintz, Douglas Smith, Dan Bradford, Clare Calbraith, Brian Geraghty (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

New York, 1896: policejní komisař Theodore Roosevelt si k sobě povolá psychologa Laszlo Kreizlera, aby mu pomohl chytit zabijáka, který vyhledává chlapce bez domova. (Netflix)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Tak to bylo perfektní a hodně emotional finále! Všichni herci i scénáristé by se rádi vrátili pro třetí sérii, problém je v tom, že ještě nebylo napsáno knižní pokračování, takže není z čeho čerpat. Další by měla vyjít až v září 2022.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

O čom má byť druhá séria ?prvá bola absolútne famózna s nádherným prostredim

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

https://www.youtube.com/watch?v=O0Uti4coWOU  a tady je trailer. Jsem hodně překvapený. Když natáčeli 1. sérii, tak pořád kolem samé informace, mělo to internetový deník - fotky, videa z natáčení, pomalu každý den. A teď nic. Sleduju svojí oblíbenou Dakotu Fanning a ta ani nemukla o tom, že se točí. A najednou pic, trailer. To jsou tajnůstkáři.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Už půl roku se mluvilo o pokračování a já si ho i přál. Jenže jsem si říkal, podle čeho by se točilo. Vůbec jsem totiž netušil, že další kniha Caleba Carra - Anděl temnoty, má stejné hrdiny, že je to další příběh našich hrdinů. Super. A právě v těchto dnech rozhodlo TNT zfilmovat i tuhle knihu. Takže seriál ,,The Angel of Darkness,, začíná nabírat herce. A Daniel Brühl, Luke Evans a Dakota Fanning, se už nemůžou dočkat, až se spolu zase sejdou před kamerou. Pořád o tom básnili a je to tady :)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Tak na ta videa ze zákulisí (a natáčení) se můžeš podívat na youtube na kanálu TNT nebo na všech sociálních sítích seriálu. Taková možnost je v podstatě u každého seriálu. Od toho tak nějak ten internet je. Jinak pokud chceš mít přehled, co všechno za videa k seriálu vychází, tak koukni sem.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Co se mi velmi líbí, že každá epizoda, je ke stažení i v delší verzi. Která má na konci takzvané ,,Behind the scenes,, záběry z natáčení té epizody a povídání herců a tvůrců k ní. To je skvělá vychytávka. To mi třeba chybí u DVD, když tam nejsou bonusy.

na příspěvěk reagoval KevSpa

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Tak kvalita už je v televizi několik let, proto se do ní žene tolik tvůrců a herců. Na kabelovkách a stramovacích službách je to prostě o něčem jiném.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

To jsem netušil. Jinak já na seriály tolik nejsem, čistě z časových důvodů. Ale zdá se, že asi opravdu je doba seriálová. Protože jich je mraky, je jich spousta dobrých a jsou čím dál víc nabité hvězdami. Alienist je už teď u mně tutovka a rád bych si vyšetřil čas na Strangers things, protože podle toho, co jsem slyšel, se mi to bude líbit.

na příspěvěk reagoval KevSpa

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Já nevím, zda koukáš na svůj první seriál v životě, ale epizody všech seriálů jsou na internetu dostupné asi tak 4 minuty po odvysílání, někdy ještě před ním, pokud to stanice nahodi na VOD pro předplatitele dřív. A ne, neexistuje jen jeden "známý ukládací server", pokud spoléháš jen na něj. A ne, nebylo to dostupné až ve středu, ale už v době vysílání, tedy v úterý někdy ve tři ráno našeho času. Co se týká blu-ray, tak ten vyjde až s časovým odstupem po odvysílání celé série. Vzhledem k tomu, že práva pro mezinárodní trh zakoupil Netflix, kde to bude v dubnu, tak vydání nosiče asi chvilku potrvá.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

,,Dnes objednáte, zítra dodáme,, :) Třetí epizoda šla v pondělí na TNT a ve středu dnes ráno, už byla v sedmi exemplářích na jistém velmi známém ukládacím serveru. Tomu říkám fofr, čím dál tím lépe :) Ale rád bych to měl na dvd, ještě lépe blu-ray. Ale u nás to asi nehrozí. V Německu se mi líbilo, kolik tam vychází seriálů, výběr neskutečný.

na příspěvěk reagoval KevSpa

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Těch nominací na Oscara tam mělo být víc, ale F1 prostě v USA nikoho nezajímá, stačilo by jí vyměnit za Nascar a ocenění by se jen hrnuli...

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Přesně jak jsem chtěl. Atmosféra jako ve viktoriánské Anglii, skvěle vizuálně, noční scény - hra světla, stínů, mlhy a tmy, tak jak se mi to líbilo v Jacku Rozparovači s Johnny Deppem. Skvělý Daniel  Brühl, u kterého dodnes nechápu, proč nemá Oscara, za roli Nikiho Laudy. Švihácký Luke Evans a nejmladší hollywoodská legenda Dakota Fanning. A všichni ostatní herci a výprava, spolehlivě přenesou do 19.století. Nepatrně více tempa, možná trochu přitvrdit, ale vlastně spokojenost. Po dvou dílech 90 %. Jinak díky za titulky týmu Umpalumpa, gogis a Kevspa.

na příspěvěk reagoval KevSpa, fabecc1222

jokerik

jokerik (hodnocení, recenze)

Tak po prvnim dile musim rict, ze libi. Prozatim. Knihu jsem totiz cetla uz asi sestkrat. :) Tesim se na dalsi dily. BRUHL A EWANS jsou uzasni.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Herec Luke Evans uvádí seriál ,,The Alienist,, https://www.youtube.com/watch?v=K1HeKXhsXFo  Jako pravý filmový fanda mám rád i ty věci kolem filmu, ty takzvané ,,Behind the scenes,, takže tohle se mi líbí. A nemám rád, když třeba dvd nebo blu-ray, vychází bez bonusů. A tohle se sice odehrává v New Yorku, ale má to tu správnou atmosféru, jako ve viktoriánské Anglii. Luke Evans má pěknou ,,džísku,,

neskvik

neskvik (hodnocení, recenze)

Pripajam sa, obsadenie, obdobie v ktorom sa pribeh odohrava + krimi, drama sa mi viac nez pozdava. Zatial na IMDB ani wiki ziadne info o premiere.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Na tohle se nehorázně těším. Produkce, režie a hlavně to obsazení, to je vymazlený. Navíc se mi líbí, že mezi Lukem, Danielem a Dakotou, je skvělá chemie i v civilu. Podle fotek si tam užijou ve volnu spoustu srandy. Nevím, jestli ten odkaz bude fungovat, ale tohle je jakýsi seriálový deník. Běží už od ledna, je tam spousta fotek z natáčení i civilních, promo fotky, trailer. Natáčí se v Budapesti, v historické části města a ve studiích Korda u Budapesti.  http://alienistnet.tumblr.com/   Chci si půjčit knížku, ta je pořád obsazená. Ale můžu doporučit (knižně) něco podobného. Trilogii Thomas a Emily De Quincey od Davida Morrella (jo, ten, co napsal Ramba)  1.díl - Na hraně temnoty, 2.díl - Stopy mizí v mlze, 3.díl - Vládce noci. Tahle kriminálka, odehrávající se ve viktoriánské Anglii, tedy 19.století, se mu překvapivě povedla. Jinak knížka Alienist (Psychiatr) od Caleba Carra, je prý opravdu počtení.

Reklama

Reklama