Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 5

Recenze (303)

campix 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ naprosto zbytečného pokračování. První Zloba byla poměrně zajímavá pohádka, která v kině i něco vydělala a tak se začalo pracovat na pokračování, které je už pouze čistým kalkulem. Příběhově a mytologicky naroubované na první díl, tak aby to alespoň trošku dávalo smysl, ale celkově nevidím ani špetku invence. Jednotlivé postavy a chování je příliš černobílé a šablonovité. Vyhublá Angelina Jolie je hodně creepy už sama o sobě, nehledě na její stylizaci tady. Na mě z toho čiší čistý kalkul a pouhý pohádkový digibordel bez větší invence. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala ... a dostala jsem velkolepý výpravný příběh, který obstojí sám před sebou. Příběh, v němž se potkává čarokrásná krajina dospělé fantasy a půvabná byť trochu infantilní scenérie dětské pohádky, aniž by si překážely. Provázejí jedna druhou, proplétají se navzájem a společně dotvářejí komplexní, barevný a skoro až rozmařile variabilní svět. Dokonce i multikulturní prvky - za oceánem snad už povinné - jsou logicky zdůvodněné a nepůsobí nikterak nepatřičně. Navíc: ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Nikdo by neměl zůstat jediným a tím pádem i posledním představitelem své rasy ... a už vůbec ne v pohádce. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Strašně divná...pohádka? Na začátku je to samá barvička, chlupaťoučký zvířátka, roztomiloučký stvořeníčka. Až se to najednou zvrhne ve válku mezi lítacíma kozlama a lidma z království v otravném digibordelu. Šťávu měli alespoň konfrontace mezi ex-MILFkami Jolie a Pfeiffer a hnízdo již zmíněných lítacích kozlů a koz (samozřejmě v multikulti vydání). Absolutně mi uniká cílová skupina diváků. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Tohle pokračování jsem vidět nemusel. Mrzí mě, že se mi to nelíbilo, protože Angelina si zaslouží veškerou pozornost. Vypadala skvěle. Hlavně v těch obvazech. Ostatní postavy na mě žádný dojem neudělaly a celé to bylo jedno velké klišé. Největším bizárem byla Michelle Pfeiffer, které nepomohl ani make-up, aby nevypadala jak ježibaba z Hvězdného prachu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejfantastičtější bitva v zahradě, co jsem kdy viděla! Když se spolu střetnou dvě mocné, mocichtivé ženy po přechodu, neberou si na to rukavičky a bojují jako dvě saně. A jsou si rovnocennými protihráčkami, přestože Michelle je téměř o generaci starší než Angelina. Zato má ale Michelle fantastické brnění tvořené perlami a diamanty. Souboj těchto dvou krvežíznivých sokyň je nejlepší lahůdkou celého filmu, který jinak stále zaplevelují otravné roztomilé luční a lesní postavičky. Naštěstí díky finále se jejich počet značně zredukuje. _______  Film je zábavný, napínavý a uměřeně ponurý. Růženka nemusela být tak růžolící, v některých scénách mi její barevné tvářičky téměř připomínaly Marfušu ve svatebním make-upu. SHRNUTÍ: Když se do sebe pustí tchýně, utíkej, jak nejrychleji umíš. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)
  • Než se Zloba (Angelina Jolie) zhmotní na věži, kde ji zasáhla královna (Michelle Pfeiffer) šípem, tak z ní utečou dva vojáci. V dalším záběru ale utíkají z věže zase. (Duoscop)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama